Archiwum > Rozrywka

Oceń swojego poprzednika..

<< < (69/142) > >>

blackout.:
Nick: wygląda jak "podróba" Michal16Widzew. Ogólnie słaby pomysł. 5/10.
Avatar: mocno rozciągnięty, nic nie widać. Widzę psa i chyba Wesołowskiego. Czy to "Komisarz Alex"? Też go ostatnimi czasy oglądam i lubię. 7/10.
Sygnatura: standardowa do kariery. Może być. 7/10.
Użytkownik: nic do niego nie mam. 8/10.

Michal16ZenitSP:

--- Cytat: blackout. ---Nick: wygląda jak "podróba" Michal16Widzew.
Avatar: mocno rozciągnięty, nic nie widać. Widzę psa i chyba Wesołowskiego. Czy to "Komisarz Alex"? Też go ostatnimi czasy oglądam i lubię.

--- Koniec cytatu ---
Żadna podróba, po prostu zapożyczony pomysł :D
I tak to Komisarz Alex :).
Nie będę Cię oceniał, bo już to robiłem.

blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEI tak to Komisarz Alex :).

--- Koniec cytatu ---

O, to fajnie. Też oglądam każdy odcinek (przynajmniej się staram, nie zawsze wychodzi). :)

chmielu2108:
blackout.

Nick: Od piosenki Linkin Parku, o właśnie takim tytule. Była ona bodaj w Fifie 11. Podoba mi się ta kropka na końcu, zresztą ,nie mi pierwszemu. 8/10
Avatar: L, i odwrócone P. Ładnie to wygląda. 8/10
Sygnatura: Przenośnik do strony internetowej ,należącej do Smolarka. Jakiej tematyki dotyczy chyba nie trzeba pisać. 8/10
Użytkownik: Pamiętam ,ze kiedyś strasznie problemowy. Pózniej Na jakiś czas zniknął z forum ,po czym pojawił się spowrotem ,tylko bardziej dojrzały. Były(?) patchmaker. Na Pesleague jest strasznie długo ,o czym świadczy liczba postów.
Ponadto wielki fan LP. :) 8/10

blackout.:
Nick: kojarzy mi się z chmielem. :D Ponadto wydaje mi się, że pozostałe liczby kompletnie przypadkowe. 5,5/10
Avatar: wygląda jak Minecraft. xD Czasami lubię w to pograć. Ogólnie nawet fajna grafika. 7/10.
Sygnatura: tutaj skrajna sytuacja. Tottenham jest to moja trzecia ulubiona drużyna po oczywiście MU i Realu, a za to Barcy nie lubię. Jednak nie mamy oceniać kto jest kogo kibicem tylko grafikę znajdującą się w sygnaturze, więc dam 7,5/10.
Użytkownik: nigdy nie miałem z nim żadnych problemów. Widać, że spoko gość. 8/10.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej