Archiwum > Rozrywka

Oceń swojego poprzednika..

<< < (70/142) > >>

Mathi:
Nick: Wiem, że pochodzi on od nazwy utworu Linkin Park. Ostatnio nicki z małej litery i z kropką są popularne, ale mi się niezbyt widzi. 6/10
Awatar: Logo Linkin Park, nic wielkiego. 7/10
Sygnatura: Po raz kolejny Linkin Park w roli głównej, proste napisy, nic wielkiego. 7/10
Użytkownik: Dużo udziela się na forum, czasami można go spotkać w dziale z karierami. Ogólnie nic do niego nie mam, ponadto lubi tak jak ja Linkin Park i Green Day. 9/10

blackout.:
Nick: podejrzewam, że od imienia Mateusz. Może być. 7,5/10.
Avatar: piłka Champions League z dwóch (?) lat temu z tego co kojarzę. Fajny pomysł nawet. 8/10.
Sygnatura: wiadomo... Linkin Park - Meteora. Jednak nie podoba mi się sama oprawa tego obrazka. Niezbyt dobrze wyglądają te 'słitaśne' gwiazdeczki na tle okładki tak wyśmienitej płyty. Za sam Linkin Park dam 6/10, tak by było mniej.
Użytkownik: kojarzę go głównie z sygną, bo już dawno zauważyłem tam Linkin Park. Nic do niego nie mam. 9/10.

Sklado:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENick: podejrzewam, że od imienia Mateusz. Może być. 7,5/10.

--- Koniec cytatu ---
Właśnie że nie :D
Ja mu to wymyśliłem bo nie chciało mi się pisać do niego Matthias :D
Nick: Oceniałem już, gdyby nie ta kropka to było by fajnie ;) 7,5/10.
Avatar: Odwrócone "LP", muszę przyznać podoba mi się 9/10.
Sygnatura: Odnośnik to jego strony (jego i kolegi :P), muszę przyznać bardzo ładna 8/10
Użytkownik: Nic do niego nie mam, dużo z nim nie rozmawiałem/pisałem (nigdy? ;D).
Ale nie jest trollem, więc 9/10.

Shoushan:
Składo ;D

Nick: Pasuje do tego dzieciaka, składak ;) 8/10
Avatar: Na pierwszym panie widnieje herb zespołu, lecz nie znam jego nazwy. Wiem że prowadził tą ekipą karierę. Dalej za to można zauważyć herb słabej jak nie wiem Lechii Tomaszów Mazowiecki ;) A gdzie Widzew? :D 6/10
Sygnaturka: Pora zmienić. Ale wykonanie dobre ;) 8/10
User: [cenzura] ponad [cenzura], wariat ;) Wiele razy z nim chatowałem, spoko kolega, darze go sympatią ;) 9.5/10

NexaT:
Nick: Nie bardzo mi się podoba, zawsze kojarzył mi się z Japonią/Chinami, i z tymi beznadziejnymi imionami. 3/10.
Avatar: Przeczuwam, że chodzi o Real. 32 może oznaczać zdobyte trofea, fajne wykonanie, więc 7/10.
Sygnatura: Bardzo słaba, napis zupełnie nie pasuje do tła, a wszystko razi po oczach. 3/10.
User: mesajah, to ten który pisał taką długą karierę Realem? Jeśli tak, to 8/10, jeśli nie, to 5/10.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej