Archiwum > Rozrywka

Oceń swojego poprzednika..

<< < (73/142) > >>

Levy:
Nick: chyba od Fabiena, bramkarza jedynego w swoim rodzaju, obecnie takiego nie ma. 8/10
Avatar: superbohater. Podoba mi się ze nie zmienia co chwilę. Poza tym przypadł mi do gustu 8/10
Podpis: odnośnik do kariery. Ładnie wykonana grafa, sama kariera też niczego sobie 9/10
User: spoko gościu. Inteligentny, pomocny i uprzejmy. Pisze fajne kariery 9/10

Michal16ZenitSP:
Nick: Od nazwiska Lewandowski, niezbyt mi się podoba 6/10
Avatar: Twój ulubiony piłkarz, jeden z najlepszych napastników w historii brazylijskiej piłki 8/10
Podpis: Potwierdzasz to,że go lubisz wpisując to w podpisie, brak pogrubienia, koloru 4/10
User: Dość racjonalny, normalny i nie uważa się za Bóg wie co, jak user o nicku na K 8/10

LiZoO.:
Nick: Pewnie imię, wiek i nie wiem co to znaczy ZenitSP. 7/10
Avatar: Rozciągnięty plakat (?) Komisarza Alexa. 5/10
Sygna: Wg. mnie fajna 8/10
User: Znam o z tego, że pisał kiedyś fajną karierę Marsylią. Całkiem ok. 8/10

kmiron#10:

--- Cytuj ---User: Dość racjonalny, normalny i nie uważa się za Bóg wie co, jak user o nicku na K 8/10
--- Koniec cytatu ---
Tiaak, o mnie. Cóż, poróżniliśmy się kiedyś w kwestii, o ile dobrze pamiętam, nieczytania i niepozostawiania komentarzy przeze mnie w karierze usera MichalZenit16SP :D. Do tego potem on wbijał do mnie i łzawo dodawał "choć masz w głębokiej dupie moją karierę, blabla". Tak więc - oceńcie, jak chcecie. Na pewno nie uważam się za "Bóg wie co", jeśli już coś jest moim problemem, to prędzej kompleksy. Pozdrawiam.

plumber#10:
o mamo kmiron :D.

Nick: Nie wiem co o nim sądzić, ale nawet nawet :D. 8/10
Avatar: Wydłużone zdjęcie po przednie było lepsze, ale to może być. 7/10
Sygna: Nie posiada, jak barthez opisu nie oceniam :D.
User: Fajna osobowość, dość ostry w szczególnie jeśli chodzi o błędy ortograficzne. Nie którzy mówią, że egoista, a według mnie spoko koleś ;). 9/10. Nikt nie jest idealny :D.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej