Archiwum > Rozrywka
Oceń swojego poprzednika..
plumber#10:
LizoO
Nick: Nie wiem co o tym sądzić, ale inny więc 8/10 ;).
Avatar: Ulubiony klub, tyle nie lubię logosów lub koszulek jako avek. 7/10
Sygnatura: Manager może być ładnie wykonana 7/10
User: Również nie kojarzę natomiast znam trochę jego kolegów i chyba jesteś spoko ;) 8/10
Michal16ZenitSP:
--- Cytat: kmiron#10 ---wbijał do mnie i łzawo dodawał "choć masz w głębokiej dupie moją karierę, blabla".
--- Koniec cytatu ---
Robiłem tak. bo zależało mi na komentarzach do mojej kariery OM, ale od czasu zakończenia jej żadna ,,przygoda" mnie już tak nie wciągła, więc przestałem już jego i innych dręczyć swoimi komentarzami i może wrócę do tego w PESIE 13, ale to wielkie może, bo zauważyłem, że pisanie tych ,,przeżyć meczowych" jest ogólnie bezcelowe i większej różnicy nie ma, czy będzie 500, 750, 1100 lub więcej komentarzy, krótko mówiąc to zwykły zapychacz czasu.
Zgodnie z zasadą :).
Nick:Wolałem United Forever, Twój obecny kojarzy mi się z plombami dentystycznymi :D 7/10
Avatar:Eric Cantona, dobry piłkarz, szkoda, że jego kariera trwała tak krótko 8,5/10
Sygnatura: Podkreślasz swoją sympatię do United, ujdzie w tłoku 6/10
User:Nie miałem z nim sprzeczek i nic nie wie o mnie, ani ja o nim, w sumie Im ktoś wie o Tobie mniej, tym lepiej, więc 7,5/10 :).
VipeR150:
plumber#10
1. Nick: Od początku mi sie to kojarzyło z takim filmikiem co się dziecko śmiało. :D Facet robił PLUMM! A dziecko w śmiech. :D Więc daje 9,99/10
2. Avatar: Cantona w koszulce Man Utd. Lubie Man Utd. 7/10
3. Sygnaturka: Znowu mamy piękną grafike ,,Because we are United". Fajnie wyszło. 9,5/10
4. User: Nie znam więc nie oceniam. :D Moge dać 0/0
leoarsalan90:
Viper150
1. Nick: No nic innego jak tylko samochód, kojarzy mi się tylko z tym :D 8/10
2. Avatar: No brak 0/0
3. Sygnaturka: Ten sam ból co powyżej 0/0
4. User: Zaczął karierę forumowym klubem, długo nie pograł. Poza tym nie znam, ale nie przeszkadza mi on w przeciwieństwie do niektórych dlatego daję 10/10
Levy:
PadreRydzyQ
Nick: kojarzy mi się z najsłynniejszym księdzem w Polsce :) dość oryginalnie 7,5/10
Avatar: koszulka Barcy, nic nadzwyczajnego, ale z drugiej strony mi nie przeszkadza 8/10
Podpis: Wielki napis z nazwa twojego, chyba ulubionego klubu, rzuca się w oczy :p 7,5/10
User: bardziej go kojarzę z poprzedniego nicku. Wydaje się być spoko :) 8,5/10
Nawigacja
[#] Następna strona