Archiwum > Rozrywka
Oceń swojego poprzednika..
NexaT:
Dobra, nie spamujmy już, to co pisze PoSetiVe nie jest już śmieszne, a żałosne.
Żeby nie offtopować, to ocenie up'a, ponieważ on ostatni pisał.
Nick: Trochę pokemoński, a ten znak zapytania kompletnie mnie dezorientuje. 2,5/10.
Awatar: Bardzo ładny herb Barcelony, z ciekawym tłem, które widziałem jednak na Google Grafika. Ogólnie jest źle zeskalowany, ale dam 6,5/10.
Sygnatura: Wiem, że robił ją "walec", tzn. nie do końca, ponieważ ja widziałem tylko wersje z Aguero. Dam 6,5/10 za te niewtopione herby, i to "coś" pod pachą Messiego.
User: 2/10.
PoSetiVe, zanim mnie ocenisz i wystawisz podobne oceny, to ochłoń, oceń obiektywnie.
Positive:
Oczywiście. Żałosne... Co ja takiego żałosnego napisałem ? Może razi Cię to, że nie przepadam za drużyną Sir Alex'a Ferguson'a ? Pewnie, gdybym napisał kocham Manchester United nie miałbyś nic przeciwko...
Nick: 2/10
Avatar: Bardzo prosty, ale napis pokazuje wszystko 7/10
Syngatura: Tupac. Wielki szacun, ale mogło to lepiej wyglądać 4.5/10
User: Nie znam, więc nie mam zamiaru oceniać.
blackout.:
Nick: pamiętam, że kiedyś podawał o co w nim chodzi. Mi tam kojarzy się nadal z Holandią. 7/10
Avatar: pianista czy ktoś w tym stylu, ale nie pamiętam kto to. Sama obróbka zdjęcia mi się podoba, więc dam 8/10.
Sygnatura: bardzo dopracowana, skromna i mi się podoba. Nie wiem kto jest na zdjęciu, ale jako, że ogół sygnatury mi się podoba to dam 8/10.
User: raz tam miałem z nim jakiś zatarg, ale trzeba sobie wybaczać. :) Po jego postach widać, że jest "ogarnięty" i pisze mądrze. Ogólnie spoko user. 8/10
rudek9:
Co do Nederlanda, to spoko koleś. Dosyć porządnie wyedukowany jeżeli chodzi o piłkę to podyskutować z nim można i to cieszy :)
krolewski1902:
Maj 23, 2012, 21:22:02 sam zaczynasz tą zabawę pytając Posetive dlaczego nie lubi ManUtd, ale dobra kończe i oceniam Cb.
Nick: Zmieniałeś dwa razy najbardziej podobał mi się NexaT, ten obecny jest śmieszny ze względu na pochodzenie nazwy (jak sam kiedyś pisałeś) 8/10
Avatar- nie trzeba znać jezykow aby widziec co to znaczy, masz swój klub i kibicuj im jak najdłużej 9/10 byłoby 10 ale odejmuję punkcik za frajersko stracone mistrzostwo, bo przewaga była duża.
Sygna- Wiadomo kto raz posłuchał Jego muzyki ten wie jaki był dobry 10/10
Użytkownik- ma dużo do powiedzenia, mogę powiedzieć że dociekliwy. Kocha ManUtd jak już wiemy. Prowadził napewno kariere, chyba diabłami właśnie. Sam osobiście uważam go za jednego z hmm trudno powiedzieć- może ogarniętego usera tego forum. 8,5/10
Nawigacja
[#] Następna strona