Archiwum > Rozrywka
Oceń swojego poprzednika..
rudek9:
Nick: kojarzy mi się z rozkminianiem 5/10
Avatar: Terry dostający czerwoną kartkę. 5/10
Sygnatura: Super. 0/10
User: trochę wkurzający koleś. Prawilnie wchodzi w tyłek Lewemu, wypisując bzdury na PW, co trochę denerwuje. 0/10
Michal16ZenitSP:
Rudek oceniał, więc jego ocenię.
Nick: Czyżby od imienia Rudolf ?? Jeśli tak, to 7/10 za oryginalność :).
Avatar: Ruch w czarodziejskiej kuli, lubię ich 8/10
Sygnatura: Reklama swojej kariery, takie sobie 5/10
User: Uważa się za Króla Youtube'a, czyli samochwała, a poza tym OK 7,5/10.
TekU:
Michał
Nick: Taki troche dziwny 3/10
Avatar: Nic nie widać, słabo wykonany 1/10
Sygna: brzydka 2/10
User: Znam go tylko z działu moja kariera, ta użalał się prawie w każdym temacie, że mu nikt nie komentuje. Wnerwiał mnie tym też, że prawie każdy jego opis pod obrazkiem to było o jego kalectwie. 3/10
MaddiMNagic:
TekU
Nick : Fajny, oryginalny 8/10
Sygna : -
User : Kojarzę bardzo fajną karierę FC Barceloną i robiłeś też loga chyba, który też były fajne. 8/10
Mathi:
MaddiMNagic.
Nick: Jest oryginalny, jednak nie mogę rozgryźć co kryje ten nick, więc to podwyższa moje kryteria oceniania. 8/10
Awatar: Brak
Sygnatura: Wykonanie bardzo mi się podoba, napis i postacie ok, a efekt potłuczonej szyby też świetnie się prezentuje. Otóż zespołu nie znam, ale to nie zniża mojej oceny. 9/10
Użytkownik: Nie miałem z nim żadnych ''poważnych dyskusji'' ani tego podobnych. Często mogę go spotkać w dziale z karierami (jak to większość, którą przedtem oceniałem), a także spotykam jego wypowiedzi o sporcie, już wiadomo w jakim dziale. Kariery robi przyzwoite, a w jego wypowiedziach wcale nie spotykam błędów. 8/10
Nawigacja
[#] Następna strona