Archiwum > Rozrywka
Oceń swojego poprzednika..
MaddiMNagic:
Kalectwo – niedorozwój, brak lub nieodwracalne uszkodzenie narządu lub części ciała (trwałe uszkodzenie organizmu). Może, ale nie musi spowodować zmniejszenia lub utraty zdolności do pracy zawodowej.
Niepełnosprawną jest osoba, której stan fizyczny i (lub) psychiczny, trwale lub okresowo utrudnia, ogranicza lub uniemożliwia wypełnianie zadań życiowych i ról społecznych zgodnie z normami prawnymi i społecznymi.
To chyba na tyle, można skończyć offtopic?
rudek9:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKaleka to osoba pozbawiona kończyn np. rąk, czy nóg, a osoba niepełnosprawna, to taka która ma wszystkie części ciała, lecz posiada jakąś dysfunkcję(niecałkowitą sprawność) i do tej drugiej kategorii ja się zaliczam.
--- Koniec cytatu ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKalectwo – niedorozwój, brak lub nieodwracalne uszkodzenie narządu lub części ciała (trwałe uszkodzenie organizmu). Może, ale nie musi spowodować zmniejszenia lub utraty zdolności do pracy zawodowej.
Niepełnosprawną jest osoba, której stan fizyczny i (lub) psychiczny, trwale lub okresowo utrudnia, ogranicza lub uniemożliwia wypełnianie zadań życiowych i ról społecznych zgodnie z normami prawnymi i społecznymi.
To chyba na tyle, można skończyć offtopic?
--- Koniec cytatu ---
A teraz koniec i wróćcie do pierwotnej postaci tematu :)
NexaT:
oleczek2001,
Nick: Samo "oleczek" brzmi dość głupio, jeśli to twoje imię to nie obrażaj się. Jeśli miałbyś "olek" wyglądałoby, to na pewno lepiej. Do tego te 2001, które zupełnie nie wiem co oznacza. Podsumowując: nick jak dla mnie jest nieciekawy, i kombinacja numer + litery jest brzydka, nie zawsze, ale w większości. 3/10
Awatar: Lubie Eminema, ale ja oceniam wykonanie, obiektywnie. Więc, jest rozciągnięty i do tego słaba jakość. Wydaje mi się, iż jest to tapeta, a nie zwykły avatar. 2/10
Sygnatura: brak.
Użyt.: Napisałeś zaledwie 8 postów, więc nie mam jak za bardzo oceniać. Patrząc jednak na twoje wiadomości, to interesujesz się piłką, a do takich ludzi mam szacunek. Dam 6/10.
MaddiMNagic:
Syngenta
Nick: Jako tako. NexaT lepiej pasował, to mi jakoś dziwnie brzmi. Do tego działalność zakresie dystrybucji środków ochrony upraw i produkcji nasion. 6/8
Awatar : Wszystko mówi, jakościowo też jest dobrze. 8/10
Sygnatura: Tupac! Nie mogę dać mniej niż 9/10.
User: Wydaje się przemądrzały, jednak głupi też nie jest z pewnością. Czasami widać przerost formy nad treścią. 7/10
Positive:
Odświezam ;D
Nick: Bardzo fajny, mi się podoba.
Syngatura: Do kariery. Torres zdobywa bramkę! Wow!
Uzytkownik: Nalezy do grupy tych normalnych na forum.
Nawigacja
[#] Następna strona