Archiwum > Rozrywka
Oceń swojego poprzednika..
Gap12:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEplumber#10
Sygna: Do kariery, smutny Tytoń i bardzo pozytywna Pani po lewej ;D Za tą damę 10/10
--- Koniec cytatu ---
No Tytoń to naprawdę piękna pani :)
Nick: W sumie nie wiem co oznacza ale nawet nawet 9/10
Avatar: Nie wiem dlaczego ale zawsze mi się bardzo podobał 10/10
Sygnatura.No cóż taka inna jak wszysycy ( nie związana ze sportem)ale nie bardzo mi się podoba 5/10
Użytkownik: No cóż liczba wiadomości mówi sama za siebie.Wydaje się spoko choć nie miałem z nim osobistego kontaktu 9/10
MaddiMNagic:
Nick: Dziwny, Gap i jakieś liczby 5/10
Avatar : Barcelona, standard 7/10
Sygna: Ładny strzał Błaszczykowskiego no co ja mam mówić 8/10
User: Nie znam
blackout.:
Nick: kojarzy mi się oczywiście z Need For Speed i słynnym nitro. Średnie. 6,5/10.
Sygnatura: tutaj o wiele lepiej. Fajnie wygląda, jakiś cytacik. Good. 9/10.
Użytkownik: znam tylko z "Z czym kojarzy ci się nick [...]?" także nie wypowiadam się. :)
NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESygnatura. Obrazek do sygnatury, całkiem ok, ale ten plastik obok z wywalonymi cycami nie na miejscu. 4/10
--- Koniec cytatu ---
Zauważ, że sygnatura jest "wypalona" albo ma nieziemsko zwiększony kontrast, przez co ta pani wygląda jak "plastik", chociaż na prawdę nim nie jest. :)
Nick: Bardzo przywiązałem się do smolarka, i w ogóle on jakoś lepiej się prezentował. Oczywiście ten nie jest najgorszy, ale 7 to max. co mogę dać. :P
Avatar: Nie jestem pewny czy jest to logo Linkin Park, ale wygląda ładnie. 9/10
Sygnatura: brak.
Użyt.: Ostatnimi czasy rzadko się udziela, prócz 1 kłótni nie miałem z nim problemów. 7/10.
makapaka.:
Nick: spoko, nie znam jego powodu ale ujdzie 6/10
Avatar: widać, kibic United, ocenka to 7/10
Sygnatura: tutaj jest o wiele lepiej, + za 2Paca i jakiś śmieszny cytacik - za tego rapera 10/10
Użytkownik: niezbyt znam, mało mam z nim wprawdzie do czynienia, czasem trochę zbyt mocno się wymądrza 5/10
Nawigacja
[#] Następna strona