Archiwum > Rozrywka

Oceń swojego poprzednika..

<< < (89/142) > >>

blackout.:
Nick: podejrzewam, że od imienia Tomasz + jakieś przypadkowe numery. Mało porywający. 6/10.
Avatar: podejrzewam, że jakiś raper (tak mi przynajmniej wygląda). Sam avatar niezły nawet. 7,5/10.
Sygnatura: od razu widać, że fan Jagi. Fajne efekty, wszystko pasuje. Jak dla mnie 9,5/10.
User: kojarzę go ogólnie, ale bliższej styczności nie miałem. Wygląda na to, że jest nawet spoko. Niech będzie to 8/10.

Levy:
Nick: dość oryginalny, podoba mi się 8/10
Avatar: jakiś gościu, którego nie kojarzę. Bardzo możliwe ze to ktoś z ekipy LP. Przyznam jednak, ze poprzedni bardziej mi się podobał 6/10
Sygnatura: wielki napis jego ulubionego zespołu. Ładnie wykonane i rzuca się w oczy. 8/10
User: Gość jest spoko. Życzliwy i pomocny. Podoba mi się w nim to, ze ma pasje, jaka niewątpiwie jest zespół Linkin Park. Prowadzi fajna stronę, traktującą o tej właśnie ekipie 9/10

blackout.:
Nick: czyżby nazwisko Lewandowski? Bardzo ładny, prosty. Lubię minimalistyczne nicki, bez wielkich numerów i różnych przeobrażeń. 9/10.
Avatar: Ronaldo. Lubiłem go nawet jako piłkarza, spoko gość. 7,5/10.
Sygnatura: jedynie napis. Od początku nie podobał mi się, bo mówi o tym, że jest tylko jeden Ronaldo, co trochę ubliża mojemu ulubionemu piłkarzowi - Cristiano Ronaldo. Niezbyt fajne, przecież obaj zawodnicy są dobrzy. 4/10.
User: nigdy nie miałem z nim kłopotów. Miły, umie się wysłowić. Good. 9/10.

REJESTRACJA lub LOGOWANIEBardzo możliwe ze to ktoś z ekipy LP.

--- Koniec cytatu ---

Strzał w dziesiątkę! Mike Shinoda - raper, multiinstrumentalista (gitara, keyboard, syntezator) i wokalista Linkin Park. :)

Levy:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESygnatura: jedynie napis. Od początku nie podobał mi się, bo mówi o tym, że jest tylko jeden Ronaldo, co trochę ubliża mojemu ulubionemu piłkarzowi - Cristiano Ronaldo. Niezbyt fajne, przecież obaj zawodnicy są dobrzy. 4/10.

--- Koniec cytatu ---
Nie nie, w żaden sposób nie chce ubliżyć CR7. Wręcz przeciwnie, uważam ze to świetny piłkarz. Obecnie jeden z najlepszych, jak nie najlepszy. Chodzi mi o coś innego. Dla mnie jest był i będzie tylko jeden Ronaldo. Portugalczyk to Cristiano Ronaldo. Tak było od zawsze, ale niestety od jakiegoś czasu stał się poprostu Ronaldo, szczególnie od momentu zakończenia kariery przez Il Fenomeno. I boli mnie to, bo przez to ludzie zapominaja o prawdziwym Ronaldo. Według mnie Cristiano powinien zostać Cristiano, choćby z szacunku dla brazylijskiego fenomena.

blackout.:
@up, aha, rozumiem. Myślę, że sama nazwa nie ma znaczenia. :) Tak przynajmniej mi się wydaje, ale rzeczywiście - Ronaldo był świetnym piłkarzem i należy mu się szacunek, choć myślę, że przez samo nazewnictwo Ronaldo, a nie Cristiano Ronaldo w żaden sposób Brazylijczykowi nie ubliża. ;) Przecież może być dwóch Kowalskich powiedzmy. No, ale jak uważasz.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej