Archiwum > Rozrywka
Oceń swojego poprzednika..
thomas1345:
--- Cytat: blackout. ---Avatar: podejrzewam, że jakiś raper (tak mi przynajmniej wygląda). Sam avatar niezły nawet. 7,5/10.
--- Koniec cytatu ---
Tak, to Wojtek Alszer, czyli raper o ksywce Fokus, były członek m.in. słynnej Paktofoniki. ;)
--- Cytat: blackout. ---Sygnatura: od razu widać, że fan Jagi. Fajne efekty, wszystko pasuje. Jak dla mnie 9,5/10.
--- Koniec cytatu ---
Jagę lubię, ale nie jestem znowu jej wielkim fanem :D Sygnatura przedstawia mojego idola z dzieciństwa (podziwianego i lubianego przeze mnie do dziś) Tomka Frankowskiego :)
P.S. Dzięki za miłe słowa na temat mojego avka i sygny.. sam je robiłem :P :)
blackout.
Nick: Bardzo mi się podoba, wg mnie znacznie lepszy od poprzedniego.. 9/10
Avatar: Mi także poprzedni bardziej przypadł do gustu.. 6/10
Sygnatura: Suuper! ;] Niby nic zaawansowanego, a przyciąga uwagę, estetyczna.. 9/10
User: No ja mam tak samo jak Ty :D Kojarzę Cię, bo często się udzielasz, ale w sumie to nic więcej.. 8,5/10 :P
NexaT:
Nick: Niby litery i słowa nie komponują się odpowiednio, ale ma swój urok, od imienia Tomasz? 7,5/10
Avatar: Bardzo ładny kadr, a ramka w mało jakich pracach dodaje jeszcze lepszego efektu. 8/10.
Sygnatura: Taka średnia, lecz z tego co mogę zobaczyć na tym forum, to wyszła Ci całkiem ładnie. Podoba mi się nawet tło z kibicami (sam sobie się dziwie), tylko postać jest niewtopiona. 6,5/10.
User: Widziałem kilka Twoich postów w dziale Sport, i chyba pisałeś karierę. Ogólnie spoko, więc 7,5/10.
Nejdro:
Nick: Nie wiem, co oznacza, ale ujdzie. Gdzieś kiedyś widziałem, że tłumaczył to. 7/10
Avatar: Nie kryje swoich uczuć do ukochanego klubu i dobrze. 7/10
Sygnatura: Dobra sygnaturka 2paca, którego sam lubię od czasu do czasu posłuchać i cytacik jakiejś dziwnej wypowiedzi. 9/10
User: Kojarzę z wypowiedzi z działu sport. W miarę z głową się wypowiada. 9/10
blackout.:
Nick: nie podoba mi się. Niby coś mówił o jakichś trawnikach, ale ogólnie bez głębszego przekazu. 5/10.
Avatar: bardzo mi się podoba. Pokazuje przywiązanie do Czerwonych Diabłów, których też jestem kibicem. 9/10.
Sygnatura: 2pac. Nic do niego nie mam. Nie podoba mi się jedynie napis pod obrazkiem. Nie widzę nic w nim śmiesznego, aż tak, aby przeżywać to jak syngenta. 7/10.
User: ostatnio strasznie działa mi na nerwy. Kiedyś mocno broniłem go jak na niego jechali, ale teraz jestem podobnego zdania co "hejterzy". Denerwuje po prostu i tyle. Kiedyś lubiłem, ale cóż poradzić. 5,5/10.
REJESTRACJA lub LOGOWANIETak, to Wojtek Alszer, czyli raper o ksywce Fokus, były członek m.in. słynnej Paktofoniki. ;)
--- Koniec cytatu ---
Tak właśnie kojarzyłem z Paktofoniką, ale nie byłem pewny czy dobrze myślę.
NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEcytacik jakiejś dziwnej wypowiedzi. 9/10
--- Koniec cytatu ---
To cytat mojego fenomena, PoSetiVe !?.
Nawigacja
[#] Następna strona