Archiwum > Rozrywka
Oceń swojego poprzednika..
MaddiMNagic:
Nick: Oryginalny, nie widziałem podobnego, fajnie się komponuje z avatarem 8/10
Avatar: Zwyczajny, Ronaldo. 7/10
Sygna: Mi się podoba, chociaż ten dolny pasek jest paskudny, jak na mój gust. 6/10
User: Nie znam za bardzo, ale wydaje się dosyć ogarnięty i inteligenty.
Michal16ZenitSP:
Nick: Kojarzy się z Need For Speed, więc oryginalność na +, 8,5/10
Sygnatura: Nie podoba mi się, wygląda trochę dziwnie i jest zbyt rozciągnięte 2/10
User: Zna się na piłce i nie wymądrza się zbytnio; poza tym nie napisał mi, że przeszkadza mu moja niepełnosprawność, więc 9,5/10
NexaT:
Nick: na swój sposób ciekawy, aczkolwiek zawsze wydawał mi się za długi, tzn. ja nie przepadam za dużą ilością literek w nicku. 5,5/10
Avatar: Zapewne był to jakiś plakat, tylko zmniejszony do wielkości avatara. Wszystkie postacie dziwnie porozciąganie i praca przekonstrowana. (na prawdę nie ma takiego słowa?) 1/10
Sygnatura: bardzo słaby ten napis, jak i sama strona, na której byłem kilka razy i żadnych nowości nie dostrzegam. Założona na darmowym serwisie, przez co jeszcze bardziej zniechęca. W ogóle myślę, że prowadzenie takich portali jest bezsensu, ponieważ znajdziesz max. 20 czytających. 2/10
User.: Denerwuje mnie to, iż żali się swoim kalectwem, nawet w poprzednim poście musiał o tym wspomnieć. Od niedawnego czasu (nie wiem jak to ująć) stwierdzam, że ma jakiś problem z sobą. 4/10
PS. Niby kto pisał, że przeszkadza mu Twoja niepełnosprawność?
D17:
Nick: kojarzy mi się z sygnetem - pierścieniem :) 6/10
Avatar: Podkreśla miłość do Czerwonych diabłów. Zwykły ale przekazuje to co najważniejsze.7/10
Sygnatura: Tupac. Średnio mi się podoba. 5/10
User: Czasem można spotkać go wszędzie i o każdej porze. Potrafi podnieść ciśnienie ale poza tym jest w porządku. 8/10
Shoushan:
Nick: Na pewno lepszy od poprzedniego. Ciekawy, przypadł mi do gustu. 8/10
Avatar: Jakaś postać, nie wiem konkretnie cóż to jest. Tak czy inaczej, 6/10
Sygnatura: -
User: Wydaje mi się okej, nie szuka dymu. Nie miałem okazji z nim porozmawiać, ale z racji iż jest on kibicem Realu, na pewno tematy by się znalazły ;) 9/10
Nawigacja
[#] Następna strona