Archiwum > Rozrywka
Oceń swojego poprzednika..
makapaka.:
Nick: nawet fajny, na pewno łatwo rozpoznawalny 8/10
Avatar: bardzo mi się podoba, z okazji zdobycia przez jego jak i mój ukochany Real 32 tytułu Mistrza Hiszpanii 10/10
Sygnatura: Ronaldo, ładnie wygląda trochę nie pasuje ten napis 7/10
User: wiadomo, kibic Realu, zawsze prowadził jakąś fajną karierę tym klubem, kontaktów nie miałem 8/10
MaddiMNagic:
Ta postać z avka Daav One to Clown, theme z płyty Trzeciego Wymiaru, Dolina Klaunoow.
plumber#10:
makapaka.
Nick: Fajny, miły i ciekawy. Jak już pisał niekryty go natchnął, i dobrze jest. Gorzej jakbyś użył innych cytatów z tej bajki :) 7/10.
Avatar: 7 Pato czyli chodzi o Milan. Hmm, jesteś fanem Mediolańskiego zespołu? Jeśli tak to fajnie, bardzo szanuje ten klub. 8/10
Sygnatura: Sygna do nowej kariery Derby. Ładnie wykonana, pewnie przez Ciebie. Fajnie wygląda ten herb i koszulka po boku, a w środku niby zwykły napis. 9/10
User: Jadąc cały czas do przodu wypadało by wystawić 10. Jest fajny, bardzo miły na forum. 10/10
Levy:
Nick: hmm, oryginalny i pasuje do ciebie, przyzwyczailem się do niego 7/10
Avatar: Na zdjęciu MU i pod spodem napis MU. Wnioskuje ze United, to twoja ulubiona drużyna 8/10
Podpis: Tu mamy tenisiste, czyli znamy kolejny sport który lubisz. Jednak ciężko mi rozpoznać czy to Nadal czy Federer. Jednak chyba ten drugi bo Rafael (chyba) jest leworęczny. Ogólnie mi się podoba 9/10
User: Spoko gościu, bardzo dużo udziela się na forum i jest miły 9/10.
makapaka.:
plumber#10, tak jestem kibicem Milanu. Cieszy mnie fakt, że ty szanujesz tak wspaniały klub.
Nawigacja
[#] Następna strona