Archiwum > Rozrywka

Oceń swojego poprzednika..

<< < (96/142) > >>

pasztelan:
Levy

Nick: Nie wiem czy chodzi o Lewandowskiego, ale fajny, bo łatwy, bez żadnych numerków 10/10
Avatar: Ronaldo który cieszy się z bramki. Nawet fajny 6.5/10
Sygnatura: Ronaldo i fajne tło. Szkoda, że bez kariery 6.6/10
User: Miałem z nim do czynienia tylko raz i wydaje się spoko gościu 8/10

NexaT:
Nick: kojarzy mi się ciągle z jakimś pasztetem i ptakiem, przez ten twój awatar. ;D Nie wydaje mi się być oryginalnym, ale strzelam, że może to być od nazwiska. 5/10.
Avatar: rozciągnięty, napis słabo czytelny, widać piksele. Gdyby był przezroczysty, a nie na czarnym tle, to mógłbym dać więcej niż 1. :P
Sygnatura: Straszny nieład panuje w twoim podpisie. Nie wiem co się dzieje nawet na tym gifie, przez to, że jest taki mały. 1/10.
User.: Gdybym nie zaglądał do działu MKPES, mógłbym śmiało napisać, że widzę ten nick pierwszy raz, a więc bez oceny.

Emilek1908:
Nick: taki... jakiś dziwny, ale oryginalny i to na pewno może się podobać. Mi osobiście kojarzy się z jakąś szlachtą czy coś w tym stylu, zupełnie nie wiem dlaczego 9/10
Avatar: Ładnie wykonany, z prostym przekazem, a chyba o to chodziło. Na dodatek bardzo podoba mi się podpis pod nim 8/10
Sygnatura: Może zbytnio nie przepadam za 2pac'em, zresztą w ogóle nie słucham amerykańskiego rapu, ale szanuję go za to co zrobił, był kimś wielkim. Na dodatek sygnatura, podobnie jak avatar, bardzo ładnie zrobiona, nie ma się do czego przyczepić 10/10
User: Nie miałem większego kontaktu... Z tego co widzę to zdarza mu się palnąć jakąś głupotę, ale zazwyczaj gdy ktoś wytyka mu błędy to potrafi poprzeć swoje zdanie pewnymi faktami, czego niektórym tutaj brakuje. 8/10

loczek:
Nick: Nick raczej powszechny. Swoje imię i data zapewne powstania ulubionego klubu. O ile się nie myle w 1908 powstał ŁKS, więc być może kolega jest kibicem tego klubu. 7/10
Sygnatura: Tu również dam dzisięć. To wykonań nie będę się wypowiadał, bo się nie znam ale piłkarz, który został na tej sygnaturze umieszczony mi odpowiada 10/10
User: Tu się nie wypowiem. Wiem tlyko, że prowadzi fajną karierę Polską :D

Shoushan:
Nick: Dość mało oryginalny, imię + losowe liczby. 3/10
Avatar: Nie wiem dokładnie, kim są osoby na zdjęciu. Podejrzewam jednak, że to jacyś muzycy. 5/10
Sygnatura: -
User: Od niedawna udziela się w dziale MKPES. Nie znam, więc nie oceniam.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej