Archiwum > Rozrywka

Oceń swojego poprzednika..

<< < (97/142) > >>

barthez:
Nick: Tak jak i innym - kojarzy mi się z czymś japońskim. Ale jest oryginalny, do tego przypadł mi do gustu. 9/10
Avatar: Ładne wykonanie, ciekawy pomysł, jednak odnosi się do Realu... ::) 6/10
Sygnatura: Fajna, klimatyczna, schludna, elegancka. Nie wiem, co ma oznaczać, ale mi się podoba. 7/10
User: Jest w porządku, nie miałem z nim sprzeczek. Nic więcej powiedzieć o nim nie mogę ;) 8/10

pasztelan:
Nick: Były francuski bramkarz Barthez i siódemka. A już nie wiem co ona znaczy 7/10
Avatar: Za mały, nie wiem nawet kto jest, ale podajże Piszczek. I jakiś napis po jakimś języku 3/10
Sygna -
User: Fajny gościu, tak jak ja najbardziej szanuje karierę, niż komentarze u innych 9/10

barthez:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEAvatar: Za mały, nie wiem nawet kto jest, ale podajże Piszczek. I jakiś napis po jakimś języku 3/10

--- Koniec cytatu ---
To jest Perquis, napis po francusku ; ).

Nick: Bardzo kojarzy mi się z pasztetem, przez co wartość oceny idzie w dół. 5/10
Avatar: Jedna z wielu przeróbek cieszynki Balotellego, przypadła mi do gustu. 9/10
Sygnatura: Odnośnik do kariery, ładna, bez urozmaiceń, ale ma w sobie to coś. 7/10
User: Wydaje się być w porządku. Pisze kariery, większego kontaktu nie miałem. 8/10

mc:
Nick : Zapewne od imienia + cyferka, może numer na koszulce ? 5/10
Avatar : Za mały, nic nie widać. 2/10
Sygnatura : W sumie to nic nie ma.
User  : Kojarzę z kilku tematów, ogarnięty się wydaje, pisze dobre kariery. Wielki kibic naszej reprezentacji.

makapaka.:
Nick: mc - dosyć fajny, stylowy 9/10
Avatar: tu już nie jest tak fajnie, nie wiadomo kto jest na tym zdjęciu 2/10
Sygnatura: fajny pomysł, ciekawie to wygląda. Ktoś kiedyś mówił że za szybko te zdjęcia idą ale to chyba tak specjalnie 8/10
User: nie miałem do czynienia, nie wypowiadam się. Na forum czasem się udziela.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej