Archiwum > Rozrywka
Oceń swojego poprzednika..
barthez:
Nick: Mam wrażenie, że zerżnąłeś go od kmirona, ale ok. Jest w porządku, tylko to "plumber" kojarzy mi się z małym, nieporadnym dzieckiem ::) 7/10
Avatar: Wiadomo, Manchester United twój ulubiony klub. Ciekawy, jest tam chyba Rooney, ale pewności nie mam. 7/10
Sygnatura: Do dosyć dobrej kariery. Jednak nie podoba mi się ona... 3/10
User: Bardzo, bardzo miły, fajny gość. Da się porozmawiać, nie wszczyna awantur. Tylko czasem mało zdecydowany... ;) 9/10
Edit: Właśnie zmienił avatar... i sygnę... jakby na potwierdzenie słów "Tylko czasem mało zdecydowany...".
plumber#10:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEEdit: Właśnie zmienił avatar... i sygnę... jakby na potwierdzenie słów "Tylko czasem mało zdecydowany...".
--- Koniec cytatu ---
wiesz zmieniam bo patrzyłem jak to na forum się prezentuje nie chodziło mi o to, że się znudziła. A Ty też ostatnio w krótkim odstępie czasu zmieniałeś avatar ;p.
Nick: Bardzo fajny i przyjemny. Barthez to były bramkarz Man United może kariery tam nie zrobił, ale kilka lat tam grał. 9/10
Avatar: Fajny choć zwykły, nie przepadam za Damienem. Ten napis to po francusku chyba. 7/10
Sygnatura: -
User: Bardzo miły, ale czasem mnie wkurza. Oczywiście nie chodzi o wypowiedzi, ale tą wielką wiarę w Polską reprezentację. Jednak po kilku rozmowach na PW można wywnioskować, że jest mądry Pewne słowa kmirona tylko to potwierdzają 9/10.
Shoushan:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEEdit: Właśnie zmienił avatar... i sygnę... jakby na potwierdzenie słów "Tylko czasem mało zdecydowany...".
--- Koniec cytatu ---
Do tego nick chce zmienić ::)
barthez:
Nick: Zapewne nie mi jednemu kojarzy się ze słynnym francuskim bramkarzem - Fabianem Barthezem. 7 to zapewne liczba z dziennika, czy cuś podobnego. 7/10
Avatar: Perquis - nic konkretnego. Nie mniej jednak podoba mi się ;) 7/10
Sygnatura: -
User: Bardzo, bardzo okej. Miły, sympatyczny, zorganizowany. Nie napala się, jak najbardziej na + :) 9/10
EDIT: FAK. Trudno, nie będę usuwał.
plumber#10:
Shoushan
Nick: Bardzo fajny kojarzy się oczywiście z Japonią szczególnie bajką :). 9/10
Avatar: Bardzo dobrze wykonany z resztą jak wszystkie jego prace. 10/10
Sygnatura: Bardzo fajna dość świeża i wykonana przez siebie. 10/10
User: Znakomity kumpel na wirtualnej stronie. 10/10
barthez:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwiesz zmieniam bo patrzyłem jak to na forum się prezentuje nie chodziło mi o to, że się znudziła. A Ty też ostatnio w krótkim odstępie czasu zmieniałeś avatar ;p.
--- Koniec cytatu ---
Rozumiem, nie odbieraj tego jako zarzut. ; )
A ja zmieniłem, żeby coś odświeżyć po 3 latach, a że Damien mi imponuje...
Nawigacja
[#] Następna strona