Archiwum > Rozrywka
Oceń swojego poprzednika..
barthez:
Nick: Ciągle mam na myśli Rydzyka... Jeszcze ta mieszanka wielkich i małych liter - nie podoba mi się. 4/10
Avatar: Koszulka Barcelony na nowy sezon. Może być. 7/10
Sygnatura: Nieśmiertelny Sheva... ładna, podoba mi się. 9/10
User: Wydaje się być w porządku, jednak za wiele o nim nie mogę powiedzieć. 8/10
Emilek1908:
Nick: Podoba mi się. Kojarzy mi się z Fabienem Barthezem, bramkarzem, którego bardzo lubiłem. 9/10
Avatar: Perquis.. :) Bardzo zaimponował mi na tym EURO, do tego grafika ładnie wykonana, także nie ma nic do zarzucenia. 10/10
Sygnatura: Jedynie link do kariery. Właściwie nie ma co oceniać b/o
User: Spoko gość. Zdarzyło się nam kilka razy pogawędzić na shoutboxie... gdzieś tam... zawsze starał się pomóc, zawsze fajnie się gawędziło. 10/10
NexaT:
Nick: Emilek to zapewne od imienia, a 1908 jak dobrze pamiętam - założenie ŁKS'u. Bardzo fajnie się komponuje, więc 7/10.
Avatar: Całkiem ładnie wykonany. Nie widzę za bardzo co się na nim dzieje, ale 7/10 jest.
Sygnatura: Bardzo mi się podoba. Nie wiem czy Ty ją robiłeś, czy też nie, ale robota perfekcyjna. Super wtopienie i super tło. (szkoda, że napis na dole psuje efekt) 10/10
User: Bardzo miły, nigdy nie miałem z nim sprzeczki. Prowadzi do tego ciekawe kariery, sympatyczny gość. 9/10, ze względu, iż chyba miałeś małą przerwę od forum i powróciłeś niedawno. :)
Positive:
Nick: ,,Działalność zakresie dystrybucji środków ochrony upraw i produkcji nasion". Ogólnie nie jest zły, mi się podoba, więc dam 7/10.
Avatar: Zwykłe, proste wyznanie tego, co czujesz do United (chyba, że jesteś kibicem reprezentacji Belgii, bo Oni też mają taki przydomek, ale wątpie w to ;D). 6/10.
Syngatura: Tupac, szacun. Ma kilka fajnych nutek, a do tego bardzo go szanuje. 10/10.
User: Bardzo wkurzający, wszystkiego się czepia, ale jeżeli chce potrafi być miły. 5/10.
leoarsalan90:
Positive
Nick: Niby prosty, ale trochę dziwny, dla mnie taki dla "małolatów" 5/10
Avatar: Balotelli, milością do niego nie pałam, ale też go nie nienawidzę :) 6/10
Sygnatura: Nic dodać, nic ująć :D 10/10
User: Styczności z nim nie miałem, od czasu do czasu mignie mi jego nick przed oczami 7/10
Nawigacja
[#] Następna strona