Archiwum > Rozrywka

Oceń swojego poprzednika..

<< < (103/142) > >>

Positive:
barthez7

Nick: Kojarzy mi się z legendarnym bramkarzem. 6.5/10.
Avatar: Perquis, świetny występ na Euro tego zawodnika, moim zdaniem zagrał najlepsze zawodny na tym turnieju. 7/10.
Syngatura: Link do kariery. 0/10.
User: Nic do niego nie mam, trochę wtrąca nos w nie swoje sprawy, przeczyta coś, a nie wie o co dokładnie chodzi. 4.5/10.

robi99:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEChciałem koledze tylko wyjaśnić, żeby się nie obrażał, więc widocznie nie zrozumiałeś moich intencji

--- Koniec cytatu ---
lol, to był komentarz z jego strony, związany z tym, co powiedziałeś.
ale dobra, żeby nie robić spamu...

Positive

Nick: Kojarzy mi się z czymś pozytywnym, średni oryginalny 5/10
Avatar: Richards, albo Balotelli, nie mogę się dopatrzeć, schludny 6/10
Sygnatura: Barca. Nic do nich nie mam, ładnie wykonana 8/10
User: Świeżak, nie mam o nim jakiegoś zdania. Siedzi zazwyczaj w karierach.

thekrzychu:
robi99

Nick: robi? Robbie Fowler?! maybe... 6/10
Sygnatura: We'll always be the greatest, even whilst we're not the best... 10/10
User: Prezes. Nic do niego nie mam.

leoarsalan90:
thekrzychu

Nick: Pewnie od imienia, trochę podrasowany, ogółem fajny 8/10
Avatar: Liverpool, jeden z moich ulubionych angielskich klubów zaraz po Tottenhamie :) 8/10
Sygnatura: Tylko odnośnik do kariery, herb z podpisikiem, nic specjalnego 5/10
User: Znam go głownie z karier, które z resztą pisze świetnie, jeżeli się nie mylę to skrobał on coś z sygnami, nie miałem z nim sprzeczek, ogólnie spoko gość 9/10

Nederland:
Nick: zalatuje mi Ojcem Dyrektorem (takie jest zresztą znaczenie tego nicka), ale podobno to nie ta sama osoba. 3/10
Avatar: podziękuję, postoję. 2/10
Sygnatura: nie mi wygłaszać fachowe porady na temat grafiki, ale ta wygląda całkiem schludnie, porządnie i po prostu dobrze. 7/10
User: średnio go kojarzę. Nie wygląda jednak na głupiego - a takie wrażenie sprawiał jeszcze przed zmianą nicku. 6/10

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej