Archiwum > Rozrywka

Oceń swojego poprzednika..

<< < (104/142) > >>

leoarsalan90:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENick: zalatuje mi Ojcem Dyrektorem (takie jest zresztą znaczenie tego nicka), ale podobno to nie ta sama osoba. 3/10
--- Koniec cytatu ---
Taa, wszyscy mi to mówią, że ja i OjcecDyrektor to ta sama osoba, ale się mylą, bo ja przed zmianą nicku figurowałem pod nazwą leoarsalan90
REJESTRACJA lub LOGOWANIEUser: średnio go kojarzę. Nie wygląda jednak na głupiego - a takie wrażenie sprawiał jeszcze przed zmianą nicku. 6/10
--- Koniec cytatu ---
Dzięki za komplement  :D

Przemek112:
Nick: kojarzy mi się z Holandią , i jest bardzo znany na tym forum. Oryginalny 9/10
Avatar: mam wrażanie ,że przedstawia jakiegoś piosenkarza. Ale jest okej. 7/10
Sygnatura: mi się podoba. Ładna , zadbana podobnie jak awatar  - wszystko do siebie pasuje. 7/10
User: Bardzo dobrze go znam . Wiele razy wypowiadał się i pokazywał ,że stawia na swoim i to on ma rację.  Mam wrażenie ,że posiada ogromną wiedzę. Choć mogę się mylić .Pamiętam go nawet z działu karier. ;) 9/10

MaddiMNagic:
Nick: Hmm, te cyfry dodają fajnego efektu, co nie wychodzi w innych nickach, dobrze wygląda 7/10
Avatar: Hmm jeśli chodzi o tematykę to 9/10, ale jakoś dziwnie wychodzi z tą sygną, 8/10
Sygna: Fajnie, odnosnik do kariery, przydalo by sie wysrodkowac 7/10
User: Nie znam za bardzo.

kopson:
Nick: Kojarzy mi się z Wielką Brytanią i hamburgerami :D 8/10
Awatar: To chyba jakiś zespół, nie wiem nie znam sie :P 7/10
Sygnaturka: Nie ma
Użytkownik: Też jestem nowy, ale wiem co to za gość. Sympatyczny z postów, 9/10.
EDIT: Czemu poprzednik usunął posta ?

leoarsalan90:
kopson
Nick: Nie wiem co znaczy, kojarzy mi się z kopaniem syna :D ogólnie średni 5/10
Avatar: Zdziwiony Eto'o jeszcze w Interze, lubię tego zawodnika za jego występy w Barcelonie 7/10
Sygnatura: Mały obrazek z logiem Interu, najgorszy nie jest 6/10
User: Kompletnie nie znam gościa, ale nie miałem też z nim żadnych nieprzyjemności dlatego daję 7/10

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej