Archiwum > Rozrywka
Oceń swojego poprzednika..
chmielu2108:
Tam nie miało być Pawła, tylko Pawla. ;) Już zmieniam.
Blues Fan:
no dobra koniec offtopu
nick-kojarzy mi się z piwem 7/10
sygnatura-fajna 9/10
Mathi:
A gdzie ocena użytkownika?
Nick: Słaby pomysł, ponadto efekt małej litery przy takiej formie nicku, zupełnie wygląda fatalnie. 2/10
Awatar: Nienawidzę rozciągniętych awatarów, ja nic tam nie widzę, więc proponuje awatar coś w stylu 100x100. 2/10
Sygnatura: Za bardzo dziewczęca, te różowe kolory po prostu rażą w oczy, lecz wykonanie także niezbyt mi się podoba. 3/10
Użytkownik: Szczerze, to niezbyt go znam, lecz gdy zauważyłem jego niektóre posty, to zupełna większość użytkowników się z nim nie zgadzała. Sądząc po Twoim ostatnim poście, masz problemy z bardzo łatwą interpunkcją. 3/10
kopson:
Mathi
Nick: Pospolity, pewnie od imienia. 6/10
Avatar: Strój Ajaksu Amsterdam, bardzo fajny efekt, 9/10
Sygna:-
Użytkownik: Bardzo stanowczy. Z tego co już zdążyłem zauważyć, to nie szczędzi od krytyki :) 7/10
NexaT:
Nick: kojarzy mi się z jaraniem i kopaniem. To drugie skojarzenie może nie jest jakieś zaskakujące, ale to 1? Nie wiem dlaczego tak mi się kojarzy... 5/10.
Avatar: Bardzo cenie prace graficzne, co chyba każdy już wie. Wygląda mi to na zwykłe zdjęcie, tylko zeskalowane do rozmiarów forum. 1/10.
Sygnatura: trochę pusta, ale fajnie, że tło pasuje do herbu. Żeby nie robić z siebie krytyka, dam 6/10.
User: bardzo sympatyczny, gdybym miał z nim o czymś porozmawiać, to tematów znalazłoby się sporo. Często udziela się w temacie o sprawach paranormalnych, które uwielbiam. 9/10
Nawigacja
[#] Następna strona