Archiwum > Rozrywka

Oceń swojego poprzednika..

<< < (112/142) > >>

blackout.:
Nick: słaby, mało oryginalny. Ma już go długo, chyba go nigdy nie zmieniał, a mnie on od początku drażni. Plus jednak za samą prostotę nicku, nie lubię wymyślanych, pisanych 'pokemoniasto' albo z milionami numerów. 6,5/10.
Avatar: fan FC Porto wymalowany w barwy tego klubu, o ile się nie mylę. Może być. 7/10.
Sygnatura: czy to ten zespół do którego teraz przyszedł Drogba? Tak gdybam, bo widzę tam Anelkę, a wiem, że gra w tym samym klubie. Widzę, że pojawiają się pierwsi 'fani' klubu, który ma te wielkie gwiazdy. Nienawidzę tego. 3/10.
Użytkownik: zawsze pisze dość oryginalne kariery i stąd go głównie znam. Po za tym nie miałem bliższej styczności. 8/10.

PortoFan:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESygnatura: czy to ten zespół do którego teraz przyszedł Drogba? Tak gdybam, bo widzę tam Anelkę, a wiem, że gra w tym samym klubie. Widzę, że pojawiają się pierwsi 'fani' klubu, który ma te wielkie gwiazdy. Nienawidzę tego. 3/10.
--- Koniec cytatu ---
Nic z tych rzeczy, z gwiazd jakie grały w tym klubie to Juninho i Ze Roberto, ale obaj już tam nie grają, twarz Anelki dopasowałem do koszulki klubu (Al Gharafa). Didier Drogba nigdy tam nie grał, nie gra, ani nie będzie grał. Prowadzę karierę na grze Fifa i stąd ta zrobiona przeze mnie sygnatura z "podrobionym" Anelką. :D
Choć nie powiem, ale jest to mój ulubiony klub z Azji, mimo że ostatnio średnio sobie radzi w lidze i nie ma gwiazd w zespole.

blackout.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENic z tych rzeczy, z gwiazd jakie grały w tym klubie to Juninho i Ze Roberto, ale obaj już tam nie grają, twarz Anelki dopasowałem do koszulki klubu (Al Gharafa). Didier Drogba nigdy tam nie grał, nie gra, ani nie będzie grał. Prowadzę karierę na grze Fifa i stąd ta zrobiona przeze mnie sygnatura z "podrobionym" Anelką. :D

--- Koniec cytatu ---

To przepraszam najmocniej. ;D Wiedziałem, że teraz Drogba przeszedł do jakiegoś klubu w którym gra już Anelka. Nie miałem pojęcia czy gra tam Juninho, więc z Anelką skojarzył mi się ten jego nowy klub i myślałem, że się zbierają już jego 'wielcy fani'. Nie znałem herbu i strojów tej drużyny. xD

plumber#10:
blackout.

Nick: Bardzo fajny, przyzwyczaiłem się do niego więc masz jak największy plus. Kojarzy mi się z czarnym wyjściem, jakby śmiercią kliniczną. Niemniej jednak jest super. 10/10
Avatar: Chyba to jest jakiś Chińczyk bynajmniej tak wygląda. Taka czapka i ta twarz jest bardzo charakterystyczna dla tego użytkownika. Kolejna fajna rzecz w Tobie ;). 9/10
Sygnatura: Ostatnia bardziej mi się podobała, ale teraz jest ładnie wykonany napis z odnośnikiem do jakiejś strony związanej z rockiem. Ty chyba jesteś fanem Linkin-Park. Nie przepadam za taką muzyką, ale wykonanie jest bardzo ładne. 9/10
User: Nie miałem bliższej styczności, ale po komentarzach w wielu działach wygląda na bardzo spokojnego, opanowanego i wyrozumiałego człowieka. Prowadził kiedyś karierę/kariery i wyglądała/wyglądały bardzo dobrze więc. 9/10 Gdybym lepiej znał to byłoby 10/10 :).

kopson:
plumber#10

Nick: plumber jest fajne, ale ta 10 już mniej. 7/10
Sygna:-
User: Bardzo sympatyczny. Ostatnio jeśli się nie mylę, zajmował się stroną [link wycięty]. 8/10

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej