Archiwum > Rozrywka

Oceń swojego poprzednika..

<< < (113/142) > >>

cinosław:
Nick: podoba mi się ;) 8\10
Avatar: zdjęcie Eto'o w czarnej ramce -  średnio 5\10
Sygna: ciężko to nazwać sygnaturą, herb Interu + rozmazane tło. Mi się nie podoba 2\10
User: kojarzę go tylko z wątku o paranormalnych wydarzeniach, ale widać, że ogarnięty user. Nie mam do niego nic 7,5\10

Slay:
cinosław

Nick: Hmmmm, kojarzy mi się z czymś cienkim oraz z imieniem Czesław, dość oryginalny i fajny 7/10
Avatar: Herb Wisły fajnie przerobiony, podoba mi się 8/10
Sygna: Często oglądam kobiecy futbol i własnie pani bramkarz reprezentacji USA jest jedną z najładniejszych kobiet grających w futbol, do tego jeszcze sygna ładnie wykonana tylko jakby trochę napis przeszkadzał, ale ogółem jest fajna 7/10
User: Pomimo tego, iż jestem nowy to obserwowałem poczynania na forum i widzę, że jest to ogarnięty użytkownik 9/10

robi99:
Slay

Nick: Kojarzy mi się z zespołem Slayer :P Średni 5/10
Avatar: Messi (o ile się nie mylę) w koszulce Argentyny. Fajne ujęcie. 7.5/10
Sygna: Mała, ale napis pod nią dodaje jej swojego stylu ;) 7/10
User: Kompletny świeżak, którego nie znam.

NexaT:
Nick: robi kojarzy mi się z Robertem, a 99 to pewnie data urodzenia :D, nie wiem. Całkiem fajnie wygląda. 7/10.
Avatar:jeden z oryginalniejszych, całkiem fajnie wyszedł ten kot w krawacie, no i pasuje mi do Ciebie. :P 7/10
Sygnatura: Trochę słaba. Napis pasuje, ale użyta została zła czcionka. Trochę na siłę wkomponowany czerwony kolor. 6/10
User: całkiem sympatyczny, zawsze próbuje postawić na swoim, chociaż wychodzi różnie. Miałem chyba kiedyś sprzeczkę, ale mało co pamiętam. 7/10

robi99:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE99 to pewnie data urodzenia :D

--- Koniec cytatu ---
raczej nie bardzo, bo wyszłoby że w momencie założenia konta miałem 8 lat :o a to mało możliwe :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej