Archiwum > Rozrywka

Oceń swojego poprzednika..

<< < (114/142) > >>

NexaT:
Przecież żartuje. :D

plumber#10:
Nick: Ahh jakiś dziwny nie wiem skąd on się wziął. Kojarzy mi się z jakimś człowiekiem, który się tnie. Nie wiem dlaczego, na swój sposób kryminalny. 4/10 NeXat najlepsze :)
Avatar: Trzeba przyznać ma to coś :). Ale ja jednak wolę inną część ciała u kobiet. Nie wiem kto jest, czy miała robione sztuczne piersi. Ogólnie to fajne 7/10
Sygnatura: Kolejna piękna pani, ale tym razem widoczna tylko twarz. Nie lubię blondynek, wolę brunetki. 5/10
User: Oj, oj nie wiem co napisać o Tobie. Jesteś w moim wieku, ale uważasz się za ważniaka, najlepszego i ogólnie. Nw dlaczego się tak zachowujesz, myślisz, że jesteś lepszy. Nie wiem o co ci chodzi. Potrafisz być miły? No może czasem, ale to bardzo sporadycznie. Ostatnie dni potwierdziły, że nie przepadam za Tobą. 1/10

NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJesteś w moim wieku, ale uważasz się za ważniaka, najlepszego i ogólnie. Nw dlaczego się tak zachowujesz, myślisz, że jesteś lepszy.

--- Koniec cytatu ---
Rozgryzłeś mnie.

Michal16ZenitSP:

--- Cytuj ---Jest święcie przekonany o tym, że inni użytkownicy forum dogryzają mu z powodu jego problemów ze zdrowiem, choć nic takiego nie ma miejsca. Ba, spora część osób o tym nie wiedziała, dopóki on im tego nie powiedział. 4/10

--- Koniec cytatu ---
Oj ludzie, ludzie, wyjaśnijmy to raz na zawsze:
1.Nie uważam, że mi dogryzacie z moich problemów fizycznych, tylko raz chcieliście mnie wkręcić w płacenie za ewentualne upominki dla najlepszych pisarzy, czyli krótko mówiąc szukaliście sobie wtedy jakiegoś frajera za te gratyfikacje, a ja przecież rzuciłem tylko suchą idee, a o płaceniu nic nie wspominałem.
A i denerwuje mnie to, że nadal nie potraficie odróżnić kaleki od osoby niepełnosprawnej: MOIM ZDANIEM kaleka to osób bez rąk, nóg, ucha itp. Ja te kończyny mam, więc kaleką raczej nazywany nie powinienem być.
2.Napisałem o swojej NIEPEŁNOSPRAWNOŚCI, bo zakładam, że w Waszym społeczeństwie nie macie do czynienia ze zdrowymi na głowę ludźmi na wózku,takimi jak ja(średnia powyżej 4 niech posłuży za przykład.) więc chciałem Was uświadomić, że tacy ludzie istnieją.Tylko tyle i aż tyle.
Oceniajcie się dalej, ta odpowiedź miała służyć jako sprostowanie.

NexaT:
1. Najpierw napisałeś, że nie masz zamiaru wydawać kasy na takie "pierdoły", myśląc, że Lewy ma... Najpierw każdy pisał, że pomysł jest zły itp... a ty później zacząłeś dalszą dyskusje. Nie pamiętam jak to dokładnie było, bo posty są usuwane.
2. Kaleka a niepełnosprawny to dwie te same osoby. "moim zdaniem" - no właśnie, Twoim. Sam się oszukujesz.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej