Dział Ogólny > PES 2012
Czarna lista graczy
r.a.j.a.n:
Chciałbym założyć wątek, w którym będziemy mogli wypisywać graczy, którzy nie grają fair w trybie online (może wątek Wam się spodoba, jeśli nie to oczywiście moderatorzy mogą go od razu zamknąć)
Moją nominację na gracza buraka number one dostaje....
ShrekuPL - jest to gracz chamski, aż nadto wulgarny (bardziej niż ja ;D) i kłamliwy.
Zadacie sobie pewnie pytanie, czymże sobie zasłużył na miano gracza buraka, ano zaczęło się od jego prośby (heh, normalnie nie wierzę że to mówię) gry drużynami LOW, no więc wszedłem w ligę portugalską i chciałem sobie wziąć jakiegoś średniaka. On natomiast krążył po innych jeszcze słabszych. Gdy do końca wyboru drużyn zostało już tylko trzy sekundy, szybko przeklikał na Bayer Monachium, mi natomiast udało się w sekundę przejść na Porto (o tyle dobrze). No i zaczęły się wyzwiska - nie chcę ich wymieniać, bo nie będę siebie obrażał ;)
Do przerwy dostawałem 1:2, w drugiej to ja strzeliłem jeszcze jedną bramkę i było już 2:2, a w drugiej połowie dogrywki walnąłem trzecią i tak utarłem nosa graczowi burakowi. Po meczu oczywiście wylał swoje żale, tym samym mnie obrażając. Nie polecam tego gracza, on już jest na mojej czarnej liście w grze ;D
Pozdrawiam i życzę w meczach online tylko kulturalnych graczy.
PS: Swoją drogą, ciekawe czy ShrekuPL jest członkiem tego forum :) :) :)
Tommy612:
Grałem z nim dzisiaj, był lepszy ale jedyne co mnie wkurzało to ciągle jakieś komenty pisał do niczego niepotrzebne.
Przemo1994:
Wydaje mi sie, ze nie ma tutaj konta "Shreku", ja natomiast na razie oszustów nie zauwazylem, no poza gra w Quik Match, bo najczesciej gram przez pesleague.pl ale lubie tez czasem w szybki mecz i ostatnio gram sobie i prowadzilem przez prawie caly mecz 1-0 i w ostatniej minucie meczu, kiedy juz wybila 90 minuta i byl doliczony czas gry, typ widzial, ze juz nie da rady, to wyszedl sobie i do tego (dziwne bo zawsze byl walkower , tzn nie zawsze, ale najczesciej) , a teraz go nie bylo. Mam nadzieje, iz Konami wezmie sie za oszustow i zrobi jakas blokade, czy cos aby zawsze byl walkower, dla drugiej strony.
r.a.j.a.n:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE...ostatnio gram sobie i prowadzilem przez prawie caly mecz 1-0 i w ostatniej minucie meczu, kiedy juz wybila 90 minuta i byl doliczony czas gry, typ widzial, ze juz nie da rady, to wyszedl sobie i do tego (dziwne bo zawsze byl walkower , tzn nie zawsze, ale najczesciej) , a teraz go nie bylo.
--- Koniec cytatu ---
Takie właśnie sytuacje zdarzały mi się notorycznie w PES 2011. Nie wiem na czym polegało to oszustwo, ale był na prawdę wkur...ące.
Rafeal:
Miałem taki mecz jak typ strzelił mi 3 brami. W drugiej połowie w niecałą minute strzeliłem mu 2 brami. Od tego momentu im bliżej końca spotkania tym koleś klepał piłeczkę pod swoją bramką, nie atakując, a bieganie za piłką mijało się z celem w takim przypadku.
W tym tej odsłonie bardziej liczy się szczęście niż umiejętności. Możesz grać fenomenalnie, a bramki wpadają po banalnym błędzie. Zwłaszcza że jednym zawodnikiem z średnim skilem można kiwać do upadłego, prawie. Szybka kiwka w pole karne i strzał.
Najbardziej istotne jest połączenie, im lepsze tym mecz jest szybszy.
Grałem wiele meczy ale z polakami tylko mi się gra tak jak bym grał offline z cpu.
Nawigacja
[#] Następna strona