Dział Ogólny > PES 2012

Czarna lista graczy

<< < (6/8) > >>

DavidDave:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJezeli chcecie uniakac oszustow ktorzy kreca sie na lobby, to czemu nie wejdziecie do nas na mirc i nie bedziecie grali z naszymi graczami wyzwan, czy tam nawet sparingow??

--- Koniec cytatu ---

REJESTRACJA lub LOGOWANIEgrajcie przez pesleague.pl to nie bedziecie mieć takich problemów, a jak się zdarza, to zaraz takiego delikwenta nie będzie w serwisie.

--- Koniec cytatu ---

Przeciez na pesleague jest tyle samo oszustow jak awek czy ElPolaco co ranking match konami i jakos nic z nimi nie robicie wiec o czym mowa hahahaha ze zaraz takiego delikwenta nie bedzie w serwisie ;]

sanczez87:
witam ,ktorys raz z rzedu wygrywam z jakims typkiem z pierwszej dywizji ,on pauzuje ,wyrzuca mnie z meczu ,nie dostaje punktow ,kasy a mecze z kontraktow ubywaja. Jest jakis sposob na takie **** ktore nie moga przelknac porazki? pzdr

jak będziesz grać z nim znowu możesz to samo zrobić  jak wiesz że to ten gościu który się rozłącza zrób to szybciej od niego
prosta metoda na takich debili

no ok ale jak to zrobic zeby nie stracic punktow ,bo zwykle rozlaczenie nic chyba nie da?

sanczez87:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEjak będziesz grać z nim znowu możesz to samo zrobić ;) jak wiesz że to ten gościu który się rozłącza zrób to szybciej od niego
prosta metoda na takich debili ;)

--- Koniec cytatu ---

NO OK ALE JAK TO ZROBIC ZEBY NIE STRACIC PUNKTOW Z TAKA MENDA (NP.IPHONE75 ,SNACH) BO ZWYKLE ROZLACZENIE TO LIPA CHYBA?

klakol83:
panowie prosze o pomoc???

jak sie zarejestrowac na pesleague??chcialbym pograc z normalna dobrze grajaca wiara

pozdrawiam wszystkich

sanczez87:
Ze wzg na brak odzewu ponawiam pytanko. licze ze ktos podpowie mi jak moge sie rozlaczyc jezeli nie chce grac z przeciwnikiem ktory jest poprostu oszustem ,zeby uniknac straty punktow np.zrobic to pierwszy ,a oszustwa w pes 2012 sa moim zdaniem nagminne i odbieraja przyjemnosc z trybu master league. Jesli ktos bylby w stanie cos podpowiedziec dzieki z gory i zaznaczam ze moie intencjie sa calkiem czyste i wynikaja z irytacji tymi pizdami ktore nie portafia przegrac nie mam zamiaru rozlaczac sie zeby uniknac batów a jedynie unikac pedałów grajacych nie fair ktorych mam calkiem spora liste ,elo.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej