Dział Ogólny > PES 2012

Czarna lista graczy

<< < (7/8) > >>

rafaler:
pozostaje ci tylko kolesia wrzucic na czarna liste

Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEpanowie prosze o pomoc??
jak sie zarejestrowac na pesleague??chcialbym pograc z normalna dobrze grajaca wiara
pozdrawiam wszystkich

--- Koniec cytatu ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

johny300:
Ja przed chwilą grałem z graczem Pablos1994 czy jakoś tak (chyba miał więcej "s" w nicku). Kolo ma rating 602, ja miałem w tym momencie 414 chyba. Wybrałem Real Madryt, a on Valencie, przed przerwą ogrywałem go 3:0, a on wyłączył grę... na dodatek punkty karne i przegraną zaliczyli mnie!!! No gdzie tu jest sprawiedliwość? Raz też tak miałem jak grałem to objeżdżałem gościa 7:1 o wyłączył grę i wtopiłem 3:0 walkowerem... Wiecie co jest grane w tym Konami?

Ukassiu:
proponuje grać przez pesleague.pl, tu takie sytuacje nigdy się nie zdarzają. A dodatkowo są różne turnieje i puchary.

Artur 7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa przed chwilą grałem z graczem Pablos1994 czy jakoś tak (chyba miał więcej "s" w nicku). Kolo ma rating 602, ja miałem w tym momencie 414 chyba. Wybrałem Real Madryt, a on Valencie, przed przerwą ogrywałem go 3:0, a on wyłączył grę... na dodatek punkty karne i przegraną zaliczyli mnie!!! No gdzie tu jest sprawiedliwość? Raz też tak miałem jak grałem to objeżdżałem gościa 7:1 o wyłączył grę i wtopiłem 3:0 walkowerem... Wiecie co jest grane w tym Konami?

--- Koniec cytatu ---
nic na to nie poradzisz serw konami sa spier... Jedynie tak jak Ukasiu mowi wbijaj do nas granie z zaufanymi graczami i nie bd takich sytuacji

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej