Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Konsole

Jak wgrywać patche/OF'y na PS3 i Xbox 360 [TUTORIAL]

<< < (4/7) > >>

plama20:
Witam mam duży problem z instalacja jakiegokolwiek patcha do pesa 2012 na xbox 360
ściągałem juz z 10 wersji, robie wszystko jak na instrukcji powyżej i poprostu nie da rady.

-Stąd moje pytanie czy możliwe ze mam jakas wersje pesa złą??
-A może to wina mojego xboxa mam przerobionego oczywiście i niemoge zaktualizowac pesa 2012 ani systemu konsoli może to jest powodem??

Proszę kogoś o jakąś rade, która była by wstanie przybliżyć mi drogę do oryginalnych herbow i stroi

ebistal:
Witam czy możecie podać link do slashr usb xplorer

babyk:
Czesc, mam problem z wgraniem patcha na xbox 360. Tak, wiem jest to opisane na pierwszej stronie ale mimo tego, że robie to według instrukcji to mi nie działa, możliwe ze robie jakis blad. W zwiazku z tym czy mógłby ktoś nagrać filmik jak to zrobić i wrzucić na youtuba??

19nike10:
A da się wgrać poprzez tą metodę np. same stroje na xboxa ? Ściągnąć z tego forum jakieśstroje i wgrać ? Czy musząto byćjakieś specjalne pliki aby w PESie zadziałało ??

kocelinho:
Witam! :) Za tydzień będę miał PES2012 na PS3 i chciałbym się dowiedzieć parę informacji:
Skąd mam ściągać patche i co mogę wgrać na ps3 do pes2012 ? Np czy można (tak jak posiadacze gry na pc) mogą wgrać spolszczenie , to czy na ps3 też się da ?
Jeżeli nie można wgrać wszystkiego tego co na pc, to czy mógłby ktoś podesłać mi linki do tego co mógłbym ściągnąć i wgrać do gry na ps3 ?
Dodam, że nie mam przerobionej konsoli i będą to moje pierwsze ''kroki'' z serią PES.
Proszę o odpowiedź! Z góry wielkie dzięki!! :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej