Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Konsole
Jak wgrywać patche/OF'y na PS3 i Xbox 360 [TUTORIAL]
Corver:
"Zanim to zrobisz, upewnij się, sformatowałeś pamięć USB za pośrednictwem konsoli Xbox 360" O co chodzi ? :D JAk mam sformatować Usb na Xboxie ? Usuna wszystkie pliki ?
robsonL:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE"Zanim to zrobisz, upewnij się, sformatowałeś pamięć USB za pośrednictwem konsoli Xbox 360" O co chodzi ? :D JAk mam sformatować Usb na Xboxie ? Usuna wszystkie pliki ?
--- Koniec cytatu ---
Pendrive formatujesz na kompie FAT 32.... podlaczasz do x'a... Wchodzimy w PAMIĘĆ i znajdujemy naszego pendrive i wchodzimy, w zakładce zawartości powinno być GRY / 77mb, wchodzimy w to.
Powinno się pojawić PES 2012/WE 2012 77MB, naciskamy "Y" i wybieramy SKOPIUJ, zaznaczamy DYSK TWARDY KONSOLI i pliki sie kopiuja, jesli sie pokaze czy zastąpić, to dajemy TAK ZASTĄP WSZYSTKO, w przeciwnym razie nie bedziemy mieli niektórych składników...
Włącz grę i ciesz się oryginalnymi strojami, klubami i ligami. pozdro ;)
Ps. Czy bd polska liga i polskie stadiony ? pozdro ! :)
kamileqPL:
Nie będzie polskiej ligi, ani polskich stadionów :)
l3kropek:
gdzie moge pobrac Slashr’s USB Xplorer....bo pobralo mi sie cos innego i jak otwieram file open device to mam tylko biale pole....pobralem i wypakowalem ofa na pulpicie i dalej nie wiem co mam robic.....kurde
kamileqPL:
Pobierz USB XTAF GUI v44
Nawigacja
[#] Następna strona