Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe

zmiana rankingu pes2012 pesleague.pl

<< < (2/2)

paxx:
myślę że najlepszy byłby ranking szachowy elo  znany z esla

+trochę zmniejszenie róznicy między graniem ulubionymi a bonusem ,żeby nie było takiej przepaści jak teraz tylko najlepiej zmniejszyć tą róznicę punktową o 15-40% żeby wciąż było bardziej opłacalne  granie bonusowymi  temami .

That`s all

Lukaszeq:
Bonusy powinny być nadal takim jakby priorytetem. W lidze gramy ulubionymi to wyzwania grajmy innymi. Bo jak by różnica punktów była w 20-30 punktach to nikt by nie grał jakimś Rosenborgiem tylko cały czas walił mecze Barca - Barca, Real - Barca itd. A wyzwania losowymi są właśnie fajną odskocznią od tych najmocniejszych klubów, można poznać inny klub i wypatrzeć jakiegoś zawodnika ;)
Co do reszty się zgodzę, ranking pokazuje tylko kto ma najwięcej spotkań rozegranych a nie kto tak naprawdę jest najlepszy. Z całym szacunkiem dla Plotka bo jest naprawdę dobrym graczem :) Ale 100 spotkań w 8 dni?! :O

es_sabbi:
mozna podyskutowac o "rangach" spotkan

Za bonusy dostajesz 300-400 punktow a za lige o wiele mniej a liga czy puchary to sa wazniejsze mecze :)

msciciel:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmyślę że najlepszy byłby ranking szachowy elo  znany z esla

+trochę zmniejszenie róznicy między graniem ulubionymi a bonusem ,żeby nie było takiej przepaści jak teraz tylko najlepiej zmniejszyć tą róznicę punktową o 15-40% żeby wciąż było bardziej opłacalne  granie bonusowymi  temami .

That`s all

--- Koniec cytatu ---

Ranking szachowy promuje male granie i ktos z wysokiej pozycji nie bedzie gral z niska Bo duzo straci.

msciciel:
A generalnie i tak kazdy chcialby taka zmiane rankingu aby bylo mu jak najkorzystniej. Juz wiele razy byla inicjatywa ze ktos by chcial grac 10 meczy na miesiaci byc pierwszy w rankingu ale tak sie nie da. Punktacja zalezy od pozycji graczy, druzyny, rozgrywek i to jest chyba wystarczajaca liczba modyfikatorow. Ja dobrze wiem jak wygladal ranking szachowy na clanbase, efekt byl taki ze jak miales niski rank to nikt z toba nie gral bo malo zyskiwal a ewentualnie duzo tracil.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej