Dział Ogólny > PES 2012
SPOLSZCZNIE PES 2012 BY KRISS12 V1.0 DOWNLOAD!!!
kriss12:
w środę -czwartek wam wstawię jakieś screeny
pozdrawiam
NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEwitaj NexaT jak znalazłeś błędy to możesz je napisać na forum?? a ja specjalnie dla ciebie je poprawie
po drugie nie chcesz to nie ściągniesz proste i logiczne
--- Koniec cytatu ---
Jest ich dużo, ale jak już kończysz spolszczenie, to lepiej wytykać błędy w wersji finalnej, wtedy możesz wrzucić jakiś update.. Najgorsze jest to, że ML nie jest w ogóle spolszczone w demie, więc ocenianie jest bezsensu, ale zauważyłem, że są błędy interpunkcyjne. I tak pobiorę twoje spolszczenie, żeby pomóc wyeliminować błędy. :)
PS. Nie pisz 2x post pod rząd.
kriss12:
wiem że w demie nie było spolszczenia ML ale to było tylko demo
oki wiec będziemy poprawiać błędy.
Bądźcie wyrozumiali to jest moje pierwsze spolszczenie do pesa 2012
bo pes 2011 nie zdążyłem zrobić brak czasu.
Przemo1994:
Spoko Kriss, nie ma sprawy, przede wszystkim zrob powoli, spokojnie, nie musisz sie spieszyc i nie patrz na negatywne komentarze, szacunek dla ciebie, ze w ogole sam to robisz. Dzieki, pzdr :)
L.A.:
To teraz trochę szczerej prawdy ode mnie ;)
Nie widzę sensu tworzenia spolszczenia przez Ciebie... nie podchodzisz do tego profesjonalnie a nawet półprofesjonalnie... dlaczego? twoje spolszczenie wygląda lub opiera się na kopiuj-wklej i jedziemy dalej... gubisz sens w prostych znaczeniach a to co przetłumaczyłeś nie jest czymś wielkim i zaawansowanym... Boję się co to będzie w ML skoro już teraz jest źle... 60-80% w listopadzie?! podejrzewam że w połowie tego miecha wyjdzie bardzo dobre spolszczenie od chłopaków z PESL więc i komercyjnie też im nie dorównasz...
Nie chce Ciebie obrażać i zniechęcać do pracy ale jeśli robisz spolszczenie to one raczej ma być dla ludzi a nie dla samego siebie więc na krytykę musisz być przygotowany... A ja nie będę pisał propsów i bił braw tylko dlatego że poświęcasz na to swój czas (Patrz. posty przemo ^^)...
Jeśli jesteś normalny to zrozumiesz o czym piszę :D Peace :D
Nawigacja
[#] Następna strona