Dział Ogólny > PES 2012
SPOLSZCZNIE PES 2012 BY KRISS12 V1.0 DOWNLOAD!!!
MichW:
Jedno słowo mam dla ciebie kriss DZIĘKUJE. Na prawdę mimo literówek i trochę błędów w składni zdań podoba mi się to spolszczenie, nie muszę ci wytykać błędów, wystarczy tylko jak popracujesz dosyć nad tą składnią. Jak nie będziesz mógł dostrzec wszystkich błędów to pisz na PW, na pewno ci doradzę co nie jest do końca dobrze ;) Na razie nie spotykałem się z błędem ,,wywalania". Pozdrawiam i idę się nacieszyć PES-em :)
GieKSa:
Jak sejwa?.. Pobież te spolszczenie do pes wrzuć go i sam zobaczysz o co chodzi .Wejdziesz w pes i np. w kariera-Świat piłki nożnej wchodzi tam w swoja tam wybraną dróżyne,potem w negocjacje i wejdziesz w negocjacje w toku, gra ci się zawiesi,wyłączy.
MichW:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJak sejwa?.. Pobież te spolszczenie do pes wrzuć go i sam zobaczysz o co chodzi .Wejdziesz w pes i np. w kariera-Świat piłki nożnej wchodzi tam w swoja tam wybraną dróżyne,potem w negocjacje i wejdziesz w negocjacje w toku, gra ci się zawiesi,wyłączy.
--- Koniec cytatu ---
Tak save-a to może być po prostu przyczyna buga w patchu, które się często zdarzają.
EDIT: U mnie jest wszystko o.k ;)
kriss12:
wchodzilem i mnie nie wywala ja cay czas na tym gram tylko nie mam żadnego patcha
ale popatrze
filipssc:
kriss dawaj maila i zaraz Ci podeśle sava i wytłumacze gdzie co i jak...
Nawigacja
[#] Następna strona