Dział Ogólny > PES 2012

SPOLSZCZNIE PES 2012 BY KRISS12 V1.0 DOWNLOAD!!!

<< < (48/56) > >>

filipssc:
wykasowałem znów wszystkie pliki bin z moich dokumentów i zacząłem odnowa i to samo...
Wszystko ok do momentu jak zawodnik zgadza się na oferte i chcesz ją podpisać i wywala...
Kris spróbuj sobie zacząć i ściągaj "Gilinica" on zawsze się zgadza i szybko...Spróbuj podpisać z nim kontrakt...
pozdro

willerod9:
Panie Kriss kilka uwag:
1. "sprÓbuję"
2. po co bezokoliczniki? ładniej by wszystko brzmiało w 2. os. ;)
3. "negocjacje początku transferu"? lepsze i chyba trafniejsze by było "rozpocznij negocjacje transferowe". poza tym nie ma tam "beginning of transfer negotiations", tylko "begin transfer negotiations"
4. "umowę najmu" to można mieć na mieszkanie. lepsze będzie "wypożyczenie"
5. aż boję się zagłębić bardziej i spenetrować wszystkie teksty, żeby wyłapać niedoróbki

to tak w skrócie ode mnie i liczę na poprawki ;)

Robnh:
Jak dla mnie to tłumaczenie to lekka prażka...pozostanę przy angielskim.......niestety

willerod9:
ja to tak czy siak zostanę przy angielskim, ale może zgodziłbym się na przejście na spolszczenie, gdybym nie miał zastrzeżeń i nie widział rażących mnie błędów. Niestety to spolszczenie nie tylko mnie nie przekonuje, ale nawet odpycha.

GieKSa:
KURDE chłopak się stara zrobił spolszczenie a wy kur... tylko narzekacie.Jeśli nie chcecie to nie z ciągajcie ! . A wracając do tematu . Postaraj sie jeszcze naprawić ten Błąd Żeby nie wyrzucało . Ja jestem ogólnie zadowolony

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej