Dział Ogólny > PES 2012

SPOLSZCZNIE PES 2012 BY KRISS12 V1.0 DOWNLOAD!!!

<< < (51/56) > >>

haker1983:
Wczoraj testowalem spolszczenie, gram tylko online (zadna kariere z kompem, bo to nie mam czasu na to) wiec  skupilem sie na tym własnie MENU,  zauwazylem pewne bledy, jest tam wrzucaony jezyk ruski. Chyba w ustawinieu meczu, minuty sa po rusku. Mi to nie przeszkadza, ale  innym, kto wie.

Zamieszczam screeny z bledami po rusku:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Aha, ładnie graficznie jest zrobiony game plan.

Ogolnie spolszczenie  podoba mi sie i dziekuje za wlozony wklad i prace.

Pozdrawiam.

zax454:
żeby z psd patchem działało należy zmienić nazwę pliku na xx05_e.img i podmienić

kriss12:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEżeby z psd patchem działało należy zmienić nazwę pliku na xx05_e.img i podmienić

--- Koniec cytatu ---

dokladnie sprawdzone

to ma byc w glownym katalogu gry img

AupaAtleti:
na pewno lepiej jest niż na angielskiej wersji ale trzeba przyznać że szału nie ma sporo błędów językowych parę opcji strasznie dziwnie nazwanych, jednak mimo wszystko jestem wdzięczy za twoją pracę i cierpliwie czekam na poprawki ']

LechRypin:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEna pewno lepiej jest niż na angielskiej wersji ale trzeba przyznać że szału nie ma sporo błędów językowych parę opcji strasznie dziwnie nazwanych, jednak mimo wszystko jestem wdzięczy za twoją pracę i cierpliwie czekam na poprawki ']

--- Koniec cytatu ---
Jest dużo błędów , ale kris je ciągle poprawia on wie że jest jeszcze mase pracy . Dlatego też jezeli nikt z nas mu nie pomoże to nie skończy v2 do świąt !

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej