Dział Ogólny > PES 2012

SPOLSZCZNIE PES 2012 BY KRISS12 V1.0 DOWNLOAD!!!

<< < (7/56) > >>

kriss12:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESpanish Cup brzmi lepiej od pucharu Króla ? A oryginalnie powinno być Copa del Rey

--- Koniec cytatu ---
jak chcesz już mieć orginalnie to po polsku jest to puchar Hiszpani

Palacio:
Skoro tak mówisz niech będzie na twoje

willerod9:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEspanish cup sa to pliki jeszcze nie tlumaczone  gry otwarcia fakt jeszcze nie poprawialem a co do wystawicie to tam niema tego slowa tylko wystawiacie

--- Koniec cytatu ---

Jeden grzyb czy tam jest wystawicie czy wystawiacie. Chodzi o zmianę z liczby mnogiej na pojedynczą. "dlaczego mnie pan nie wystawia" brzmi lepiej. Jak powiedział Palacio - komunę już dawno mamy za sobą, chybaże jesteś sześćdziesięcioletnim dziadkiem, który dorastał w tamtych realiach.

i jeszcze jedno wg mnie lepiej brzmiące: "[...] jego żądania mogą okazać się mocno/dość bezsensowne z piłkarskiego punktu widzenia."

Powodzenia w dalszej pracy ;)

kriss12:
dobra panowie to moze zrobimy sobie ankiete w psrawie spolszczenia

jakie i kiedy ma powstac

np

60-80% z aktualizacjami i wyeliminowania błędów
full pl zrobione na listopad-grudzień
itd

co wy na to ??
hehhe

willerod9:
Nie zapominaj, że mogą tu też być panie i jeśli takie są niech podniosą rękę ;)

Pomysł na ankietę niezły. Osobiście wolałbym, dostać od razu kompletny i pełny produkt, ale mi nie jest tak potrzebne jak innym, którzy nie znają dobrze angola. Ze względu na nich opowiem się za kawałkiem spolszczenia z późniejszymi aktualizacjami, bo i tak dla siebie pobiorę tylko ostateczne zronione w 100%

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej