Dział Ogólny > PES 2012
SPOLSZCZNIE PES 2012 BY KRISS12 V1.0 DOWNLOAD!!!
kriss12:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESpanish Cup brzmi lepiej od pucharu Króla ? A oryginalnie powinno być Copa del Rey
--- Koniec cytatu ---
jak chcesz już mieć orginalnie to po polsku jest to puchar Hiszpani
Palacio:
Skoro tak mówisz niech będzie na twoje
willerod9:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEspanish cup sa to pliki jeszcze nie tlumaczone gry otwarcia fakt jeszcze nie poprawialem a co do wystawicie to tam niema tego slowa tylko wystawiacie
--- Koniec cytatu ---
Jeden grzyb czy tam jest wystawicie czy wystawiacie. Chodzi o zmianę z liczby mnogiej na pojedynczą. "dlaczego mnie pan nie wystawia" brzmi lepiej. Jak powiedział Palacio - komunę już dawno mamy za sobą, chybaże jesteś sześćdziesięcioletnim dziadkiem, który dorastał w tamtych realiach.
i jeszcze jedno wg mnie lepiej brzmiące: "[...] jego żądania mogą okazać się mocno/dość bezsensowne z piłkarskiego punktu widzenia."
Powodzenia w dalszej pracy ;)
kriss12:
dobra panowie to moze zrobimy sobie ankiete w psrawie spolszczenia
jakie i kiedy ma powstac
np
60-80% z aktualizacjami i wyeliminowania błędów
full pl zrobione na listopad-grudzień
itd
co wy na to ??
hehhe
willerod9:
Nie zapominaj, że mogą tu też być panie i jeśli takie są niech podniosą rękę ;)
Pomysł na ankietę niezły. Osobiście wolałbym, dostać od razu kompletny i pełny produkt, ale mi nie jest tak potrzebne jak innym, którzy nie znają dobrze angola. Ze względu na nich opowiem się za kawałkiem spolszczenia z późniejszymi aktualizacjami, bo i tak dla siebie pobiorę tylko ostateczne zronione w 100%
Nawigacja
[#] Następna strona