Trochę zostałem w tyle ale postaram się wszystko opisać
Już tak przed chwilą odpisałem 2 osobą
1 kolejka LE...
Szkoda że w meczu z Athletic Bilbao zabrakło skuteczności bo wynik zapewne wyglądał inaczej..
Niestety czasem brak tej skuteczności owocuje że rywale to wykorzystują i tym razem tak się niestety stało.
Fernando Llorente 80 minucie zdobywa gola i Athletic wychodzi na prowadzenie.
Jednak ten gol Cię nie załamał i już w 84 minucie Ivan Perisić doprowadził do remisu..
Podsumowując pierwszy mecz w LE. Mogłeś go wygrać jednak pamiętajmy grałeś w Hiszpanii.
Remis zatem nie jest takim złym wynikiem chodź byłeś blisko wygrania.
5 kolejka Bundesligi
Wynik 1-1 na pewno nie jest złym wynikiem. Przy równej grze obu zespołów nie mogło być inaczej.
Tym bardziej że grałeś z bądź co bądź wicemistrzem Niemiec z tamtego sezonu.
Ja zawsze se powtarzam że jeśli nie wygrasz na wyjeździe to staraj się zremisować. Lepiej zdobyć 1 pkt niż wyjechać z zerowym dorobkiem. Szkoda tych kartek bo to zawsze sprawia że resztę meczu trzeba zagrać ostrożnie. Wynik 1-1 na pewno cieszy obie ekipy..
6 kolejka Bundesligi
Na pewno pierwsza połowa musiała lekko zaniepokoić kibiców. Dominowałeś w niej przez 45 minut pozwalając rywalom na oddanie jednego strzału. Jednak sam nie potrafiłeś wyjść na prowadzenie.
Od początku drugiej połowy znów próbowałeś jednak nie wychodziło. Dobrze że w 68 minucie się wreszcie udało. Myślę kibice czekali na tę bramkę z niecierpliwością. Po bramce jeszcze bardziej zacząłeś atakować jednak swoją przewagę potwierdziłeś dopiero w 92 minucie i zakończyłeś mecz wynikiem 2-0..
Szkoda że Lewy nie może się przebić się do pierwszej 11stki..
Podsumowując mecz zasłużona wygrana chodź wynik zapewne mógłby być dużo wyższy..
2 kolejka LE
Przeglądając statystyki z meczu doszedłem do wniosku że rzeczywiście Braga zasługiwała chociażby na remis..Niestety tak się nie stało bo w piłce liczby i statystyki się nie liczą. Liczą się bramki a w tym meczu jedyną strzeliła Borussia. Tym bardziej cieszy mnie fakt że gola zdobył Pierre-Michel Lasogg. Młody napastnik wykorzystał swoją szansę. Cieszy mnie że wygrałeś z finalistą ostatniej LE i zapewne jesteś 1 w tabeli..
7 kolejka Bundesligi
Cieszy mnie ten remis
z wiadomych powodów...ale mecz opiszę..
Mecz na pewno zapowiadał się ciekawie. Wiadomo derby "Borussii".
Jednak kiepska gra w ataku obu ekip i wynik 0-0 po 90 minutach.
Martwią mnie również te czerwone kartki bo często je wyłapują twoi zawodnicy.
Swoją szansę dostał Lewy ale grając w osłabieniu za bardzo nie pograł.
Podsumowując mecz na pewno wzbudzał spore nadzieję zakończył się jednak bezbramkowo..
Opisane
hehehe to jest jak pół dnia kogoś nie ma a później chce to nadrobić... Pozdro i czekam na kolejny mecz ... Na pewno opisze...