Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Tutoriale
Propozycje tutoriali - Piszcie jaki byście chcieli mieć, co trzeba wam wyjaśnić.
GoNcEQ:
Bardzo PIlnie Prosze o tutorial strzałow. Zeby ustalic w ktory rog ma pilka leciec , strzal techniczny i silowy.
Z Gory Dziekuje
olmaciej:
Poproszę o tutorial wgrania NOWEJ LIGI :) tak by bez podmiany poprostu byla :) chyba ze to trzeba np. z innego patcha skopiować folder ligi ? ;p
olmajti:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPoproszę o tutorial wgrania NOWEJ LIGI :) tak by bez podmiany poprostu byla :) chyba ze to trzeba np. z innego patcha skopiować folder ligi ? ;p
--- Koniec cytatu ---
nie wiem czy to jest w ogóle wykonalne. no chyba że chodzi ci o stwożenie własnej ligi na podstawie 'PESLigue'. wiem że można dodawać team'y do gry ale od czasu 'mega patcha' do PESa10 stworzenie własnej ligi, z tego co się orientuje, jest nie wykonalne
olmaciej:
Angielska,Hiszpanska,Portugalska,Holenderska,Niemicka, 2 Angielska . Włoska , Inne Euro , inne Świat
;p tu juz jest 1 za duzo ... a maja w PSD dodac jeszcze kilka ... ;p
olmajti:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEAngielska,Hiszpanska,Portugalska,Holenderska,Niemicka, 2 Angielska . Włoska , Inne Euro , inne Świat
;p tu juz jest 1 za duzo ... a maja w PSD dodac jeszcze kilka ... ;p
--- Koniec cytatu ---
nie wiem po czym wnosisz. jak dla mnie to w PESie jest właśnie tyle lig ile napisałeś, tylko na czystym niema niemieckiej(PESligue) i championship (D2 Ligue).
pokaż gdzie wyczytałeś że w PSD mają dodać jakie ligi
Nawigacja
[#] Następna strona