Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Tutoriale
Propozycje tutoriali - Piszcie jaki byście chcieli mieć, co trzeba wam wyjaśnić.
kajdan:
Witam, a ja prosiłbym o tutorial wgrywania przyśpiewaek do pesa 2012. I jeszcze małe pytanie, czy da sie określić w jakim momęcie meczu mają być tak jak kiedyś było to możliwe w fife 08 np. przed meczem kiedy druzyny ustawiają sie w lini, czy np kiedy drużyna strzeli bramkę badź zwykły doping podczas meczu. ;)
NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam, a ja prosiłbym o tutorial wgrywania przyśpiewaek do pesa 2012. I jeszcze małe pytanie, czy da sie określić w jakim momęcie meczu mają być tak jak kiedyś było to możliwe w fife 08 np. przed meczem kiedy druzyny ustawiają sie w lini, czy np kiedy drużyna strzeli bramkę badź zwykły doping podczas meczu. ;)
--- Koniec cytatu ---
Nie wiem czy działa, ale sprawdź.
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam, a ja prosiłbym o tutorial wgrywania przyśpiewaek do pesa 2012. I jeszcze małe pytanie, czy da sie określić w jakim momęcie meczu mają być tak jak kiedyś było to możliwe w fife 08 np. przed meczem kiedy druzyny ustawiają sie w lini, czy np kiedy drużyna strzeli bramkę badź zwykły doping podczas meczu. ;)
--- Koniec cytatu ---
keny02:
ja juz rozgryzlem poblem z tymi logosami :) poprostu jak wyeksportujecie plik unnamed_65 z dt04 z gry to zamieniajce sobie loga tylko jak skonczycie zmience nazwe na unnamed_2115 i wklejcie do dt0f.img w kitserverze i beda dzialac na 100% :) mysle ze pomoglem :D
MatiF96:
myśle ze bardzo przydałby sie tutorial jak zrobić i wgrać własne menu (filmik np z youtube ktory zastępowały ten z C. Ronaldo)
Nawigacja
[#] Następna strona