Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Tutoriale

Propozycje tutoriali - Piszcie jaki byście chcieli mieć, co trzeba wam wyjaśnić.

<< < (2/10) > >>

kajdan:
Witam, a ja prosiłbym o tutorial wgrywania przyśpiewaek do pesa 2012. I jeszcze małe pytanie, czy da sie określić w jakim momęcie meczu mają być tak jak kiedyś było to możliwe w fife 08 np. przed meczem kiedy druzyny ustawiają sie w lini, czy np kiedy drużyna strzeli bramkę badź zwykły doping podczas meczu. ;)

NexaT:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam, a ja prosiłbym o tutorial wgrywania przyśpiewaek do pesa 2012. I jeszcze małe pytanie, czy da sie określić w jakim momęcie meczu mają być tak jak kiedyś było to możliwe w fife 08 np. przed meczem kiedy druzyny ustawiają sie w lini, czy np kiedy drużyna strzeli bramkę badź zwykły doping podczas meczu. ;)

--- Koniec cytatu ---

Nie wiem czy działa, ale sprawdź.

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam, a ja prosiłbym o tutorial wgrywania przyśpiewaek do pesa 2012. I jeszcze małe pytanie, czy da sie określić w jakim momęcie meczu mają być tak jak kiedyś było to możliwe w fife 08 np. przed meczem kiedy druzyny ustawiają sie w lini, czy np kiedy drużyna strzeli bramkę badź zwykły doping podczas meczu. ;)

--- Koniec cytatu ---

keny02:
ja juz rozgryzlem poblem z tymi logosami :) poprostu jak wyeksportujecie plik unnamed_65 z dt04 z gry to zamieniajce sobie loga tylko jak skonczycie zmience nazwe na unnamed_2115 i wklejcie do dt0f.img w kitserverze i beda dzialac na 100% :) mysle ze pomoglem :D

MatiF96:
myśle ze bardzo przydałby sie tutorial jak zrobić i wgrać własne menu (filmik np z youtube ktory zastępowały ten z C. Ronaldo)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej