REJESTRACJA lub
LOGOWANIEPrzypominamy, że w lidze jak i w eliminacjach ligowych wprowadziliśmy
wykluczenie jednego zawodnika dla drużyn takich jak: Barca, Milan, Real i Man City. Z związku z tym macie możliwość zmiany wcześniej zadeklarowanej drużyny ! Prosimy przemyśleć swój wybór i zastanowić się czy nie lepiej wybrać np. Chelsea, Inter, Juve, Arsenal itd - w pełnym składzie czy wziać Barcę bez np. Messiego czy Real bez Ronaldo ??
Zmiany możecie dokonać do 1 listopada do godziny 24:00 ! Aby dokonać zmiany zespołu wykonujemy następujące czynności:
1. Logujemy się na stronie
2. Wchodzimy w opcje i rezygnujemy z ligi
3. Ponownie wchodzimy w OPCJE i deklarujemy udział innym zespołem
Jak wygląda wykluczanie zawodników? Przykład: Deimian7 (arsenal) vs es_sabbi (Barca) - przed meczem piszę do es_sabbiego, żeby nie wpuszczał na boisko np. Messiego (może to być dowolny piłkarz, poza bramkarzem - ale tylko 1 gracz)...es_sabbi nie może wpuścić wtedy tego zawodnika, o którym powiedziałem - wpuszcza np. Pedro
Mi nie może wykluczyć żadnego gracza, bowiem arsenal nie tyczy się tych drużyn
(Barca, Milan, Real, Man City)
Pamiętajcie również, że są to tylko i może aż eliminacje, które uplasują Was w odpowiedniej lidze tj. 1 liga, 2 liga, 3 liga itd... Każdy, nawet ten z najgorszym wynikiem będzie mógł grać w lidze - dla wszystkich chętnych będzie miejsce ! Nawet Ci co nie zdążyli kupić jeszcze pes'a czy też nie zagrają w eliminacjach, będą mogli wziąć udział w rozgrywkach ligowych z tym, że będą dopisywani do najniższych lig
Na koniec dołączam jeszcze filmik, który pokazuje jak zadeklarować się do eliminacji i jak zmienić drużynę. (koniecznie oglądajcie w jakości HD - 720p i na pełnym ekranie...inaczej nic nie zobaczycie)
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE