Dział Ogólny > PES 2012

Konami Patch 1.02 w drodze!

<< < (11/13) > >>

dawidee26:
Siemka, mam pytanie, napiszcie mi czy warto inwestować w tego pes'a 2012 ogólnie gram  w tą serię od 1998 rok.Dwie ostatnie pozycje opuściłem gdy zobaczyłem jaka jest ich jakość. Zależy mi na feel'ingu jaki posiadał pes 6. Mam fifę 12 jest naprawdę bardzo dobra ale jak odpalam demo pes 2012 to coś mnie do niego....przyciąga ..:) i tak co jakiś czas wracam do dema czytam opinie recenzje,które wydają się być trochę zmanipulowane (gamezilla)... Wspomnę tutaj ,że gram na xbox'sie 360. Sam doświadczyłem tych interwencji bramkarskich....  gra obronna jest ciężka... czytam ,że wychodzi jakiś patch ..i suma sumarum zamówiłem ta grę.... kierując się trochę .."ślępą miłością" z przed laty...  . Czekam na opinie szczegolnie xbox 360.

pozdro

L.A.:
jeśli chodzi o grę online jest totalnie spierdolona dzięki pro bramkarzom których konami łata i załatać nie może... najbardziej mnie irytuje zachowanie sam na sam... bramkarz zamiast rzucać się pod nogi to biega w koło zawodnika no coś jebniętego... a albo szybka reakcja na strzał no i na deser extra super krótkie ręce... animacje bramkarzy zostawiam bez komentarza...

nie mieści mi się w głowie że ten element od kilku lat jest pozostawiony bez poprawy a zapowiedzi co roku że bramkarze są ultra pro playerami i w ogóle laskę za ekranu robią ma odwrotny skutek... co roku są gorsi a w tym to już katastrofa... gdyby nie to PES byłby bardzo dobrą grą... i nie wiem skąd i za co dostaje oceny 10/10, 9,5/10 skoro za ten element -2 najmniej...

mi np. już PES zbrzydł po rozegraniu ponad 200 meczy online... 99,9% bramek polega na tym że pro gracze omijają bramkarza który nic z tego sobie nie robi... a gdy się przejdzie na manual bramkarza jest jeszcze gorzej -.-

pocomilepszynick:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESiemka, mam pytanie, napiszcie mi czy warto inwestować w tego pes'a 2012 ogólnie gram  w tą serię od 1998 rok.Dwie ostatnie pozycje opuściłem gdy zobaczyłem jaka jest ich jakość. Zależy mi na feel'ingu jaki posiadał pes 6. Mam fifę 12 jest naprawdę bardzo dobra ale jak odpalam demo pes 2012 to coś mnie do niego....przyciąga ..:) i tak co jakiś czas wracam do dema czytam opinie recenzje,które wydają się być trochę zmanipulowane (gamezilla)... Wspomnę tutaj ,że gram na xbox'sie 360. Sam doświadczyłem tych interwencji bramkarskich....  gra obronna jest ciężka... czytam ,że wychodzi jakiś patch ..i suma sumarum zamówiłem ta grę.... kierując się trochę .."ślępą miłością" z przed laty...  . Czekam na opinie szczegolnie xbox 360.

pozdro

--- Koniec cytatu ---
skoro juz ja zamowiles to po co pytasz czy warto???
ale dla mnie warto i to tak bardzo ze dopiero 2 raz od 1998 kiedy zacząłem grać w PESa kupiłem oryginał ;)

Matyz:
No i jakby jeszcze poprawili grę w obronie to będzie git, bo teraz to jest żałosne.
1 zawodnik rywala ( Obrońca ) i jedzie na jeden zwód 3-4 zawodników... eechh

polubinski7:
Jak się nie mylę, to patch właśnie dzisiaj został wydany, proszę link do mojego tematu z problemem.

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej