Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Konsole

Nieoficjalna liga na peslegue.pl [PS3]

<< < (33/53) > >>

Phantom_Greg:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPanowie 2 sprawy!

1. Kolega cajmer81 jest poza zasięgiem i ma mecze nierozegrane z tamtego tygodnia. Proponuje walkowery. Jak ktoś przeciw niech się odezwie lub zamilknie na wieki ;)

2. Mecz między kolegami scidas - Barcelona : paczek_pl - Chelsea do 91 minuty było 3 : 2 i rozłączyło.

Pytanie o rozwiązanie:

A) dokończyć mecz rozgrywając 5 minut
B) rozegrać nowe spotkanie

Proszę o sugestie! Ja jestem za A, ale większość zdecyduje

--- Koniec cytatu ---

w wypadkach gdzie mecze są rozłączane po 70 minucie proponuje właczenie meczu na nastepujacych zasadach:

- pozostaje wazny wynik z pierwszego meczu (czyli jakby go dokanczamy)
- gramy tyle minut ile zostało + dodatkowe 5.

czyli jakby rozlaczyło przy stanie 2:1 w 70 minucie to grajac nowy mecz i powiedzmy do tej 25 minuty jest 0:2 to wtedy liczy sie wynik 2:3 (2:1 +0:2 z doliczonego) a dalsza czesc meczu juz pozostaje bez znaczenia. Mysle, że to najbardziej sprawiedliwy sposób i dzieki temu osoby rozłaczajace sie celowo nie miały by praktycznie po co to robić.

ps. Pan Cajmer nie odp na wiele prób kontaktu z mojej strony, zarówno GG jak i PSN. Proponuje walkower. Chyba, ze jeszcze sie obudzi. Jednak patrzac na zaległosci jakie ma z poprzedniego tygodnia oraz wyniki w lidze to śmiem twierdzić, że chłopak sie zniechecił i nie ma zamiaru nikomu odp.

miko_pes:
1. cajmer raczej już nie odpowie, chyba każdy się próbował z nim skontaktować...
2. "w wypadkach gdzie mecze są rozłączane po 70 minucie proponuje właczenie meczu na nastepujacych zasadach:
- pozostaje wazny wynik z pierwszego meczu (czyli jakby go dokanczamy)
- gramy tyle minut ile zostało + dodatkowe 5. "

Zgadzam się :)

miko_pes:
a i jeszcze co do "kolegi" scidasa, który po meczu napisał do paczka_pl:
"a odczep sie bacie 00:16:22 fujaraa w porach se znajdz 00:16:25 i sie naucz grac 00:16:29 ty **** debiliu 00:17:17 daj spokoje nie bede calego meczu powtarzl jak byla 91 minuta i 3 2 dla mnie wypisuje sie z tej ligi jak takie cos ma byc nara"

Bez przesady to ma być rozrywka, gramy fair, jak nie rozumie to po co gra? Mamy siebie bluzgać jak psy...

witek1988:
aPoLoGiZeNH - Barcelona : witekk1988 - Real Madryt 2:3 bramki 2x Benzema,3 pamietam Barca-1 Villa i chyba Pedro

scidas:
a nawet tego nie będe komentowal ja zadnego meczu od nowa nie bede gral moge zrobic tak jak mowicie tak bedzie sprawiedliwie a do tego goscia to nei mam pytan dziwne ze z nikim nie mialem takich problemow no ale ok :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej