Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Konsole
Nieoficjalna liga na peslegue.pl [PS3]
koval__:
witam,
nie będę się tłumaczył ale powiem jasno, że jak ludzie przestali grać w tygodniu i z tydzień na tydzień było coraz więcej zaległości to mnie krew zalała i odpuściłem. Szczerze to nie chciało mi się już wpisywać tych walkowerów bo to nie miało sensu..miała być gra..potem doszło do tego brak czasu w styczniu i się skończyło jak się skończyło.
Miałem ochotę i frajdę jak graliśmy na bieżąco. Ludzie olewali bo zespoły za mocne, bo coś tam to i ja to olałem.
Mogę bawić się w to dalej ale jeśli z góry ustalimy zasady. Jakie drużyny - by nie było tłumaczeń, i co w przypadku niezmieszczenia w terminie. Bo walkowery nie działały na ludzi bo i tak olewali grę.
Dajcie znać czy jesteście chętni czy zabieramy zabawki.
pozdrawiam
zmuda88:
witam
ja jestem chętny , myślę że zbierze się odpowiednia ilość osób!
pozdrawiam
rks.chuwdu:
jestem chętny :)
miko_pes:
Witam, ja byłbym chętny, z góry mówię że czasu czasami może braknąć, ale konsekwencję przyjmę czyli ewentualny walkower.
Jednak, wiem że jak ktoś jest często na gg to zawszę się uda ustawić i zagrać ten mecz w tygodniu.
pozdro
miko_pes:
Trzeba by dobrze pomyśleć odnośnie wyboru drużyn. Ja nie mam "ulubionej" drużyny i frajdą jest dla mnie granie różnymi. Jak wy macie? Czy opcja grania np. za każdym razem inną drużyną wchodzi w grę?
Nie wiem jak by to miało być logicznie rozwiązane, może mamy ranking drużyn (koszyki, ale nie takie ogólne jak na pesleague bo barca i juve w jednym koszyku to porażka) i grając np. barca(1 koszyk) - juve(2-3 koszyk) i odpowiednia ilość punktów za wygraną.
Dużo zależy od tego czy wszyscy będą chcieć grać różnymi drużynami czy ciągle i tą samą.
Wtedy można kilka kolejek zrobić państwami itd.
Co wy na to? i jak to rozegrać najlepiej?
Nawigacja
[#] Następna strona