Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Konsole

Nieoficjalna liga na peslegue.pl [PS3]

<< < (52/53) > >>

Szeleklc:
Mógłby ktoś przybliżyć jak wygląda udział w takiej lidze? Na jakich zasadach to się odbywa? Określone pory meczów czy trzeba uzgodnić między sobą? W PESa grałem zawsze tylko offline, dopiero od tej części "poznaję" online, więc jestem totalnie zielony.
Pozdrawiam.

lukaslwo:
Jak chcesz zagrać w dobrej lidze to napisz na pw do mnie,to Ci powiem co i jak:)

AreQ:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE żyjecie ?? co nikt się nie zgłasza :P

Stefan1910:
Witajcie. Postanowiłem tutaj zajrzeć. Widzę że jest duża grupa osób chętnych do pogrania on line. Ja również od jakiegoś czasu pykam w pesika on line. Chętnie pograł bym z osobami lubiącymi te grę ;) Widzę że liga jakoś się nie rozkręciła. Proponuje aby na początek trochę się poznać wymienić uwagi na gg myślę że to byłoby nasz źródło kontaktu. Może poczekać z liga spróbować pograć towarzysko sprawdzić jak to wszystko działa ile osób naprawdę jest zainteresowanych dłuższą grą. Może zorganizować turniej dnia itp itd.
Wiadomo że każdy z nas pracuje uczy się nie zawsze jest czas na granie ale wiem ze jak się już zacznie to leci. Spora grupa osób ma na pewno już doświadczenie więc niech napiszą swoje propozycje. No i potrzebny ktoś kto to wszytko ogarnie. Czy macie jakieś problemy z grą on line typu zrywki itp. Jestem tu nowy więc też dużo rzeczy nie wiem. Zapodałem temat i czekam na rzeczowa dyskusje rzucajcie propozycje a później wspólnie zadecydujemy. Moje gg 4705715. Nie rzucajmy się od razu na ligę pograjmy lużno a jeśli wyklaruje się pewna grupa osób wymyślimy coś fajnego ligi puchary turnieje ;) Pozdrawiam

|2udy:
Polskie serwery do pes 2012 na ps3 pustkami świecą niestety!

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej