Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Konsole

Nieoficjalna liga na peslegue.pl [PS3]

<< < (8/53) > >>

Phantom_Greg:
teraz kilka dni wolnego i mysle, ze wszystkie (albo wiekszosc) meczy uda sie zagrac. Taka mała rada to prosze jednak pytac graczy o spotaknie, bo czesc osób po prostu czeka az inni sie odezwa a póżniej nie ma juz czasu. Ja akurat sie pytalem i już we wtorek zakonczyłem ten tydzien :P

ps. jak macie znajomych równiez grajacych w pes-a online to namawiajacie. Jak uda sie dokonczyc 1 nieoficjalna lige to chetnych do zapisania w juz oficjalnej na pewno bedzie wiecej (marzenie to 30 graczy :D)

Dolu_PL:
jak cos jestem grafikiem - moge ogarnac jakies logo

Dolu_PL:
po za tym moze by stworzyc jakies zamkniete forum na np: FB i tam sie dogadywac - latwiej by bylo ?

koval__:
Panowie kolega miko ma już grę także można się z nim umawiać ;) PSN : miko_pes - jest w 1 poście.

Co do oficjalnej ligi jestem za ;)

co do teraźniejszej to myślę, że zwiększymy może liczbę meczy do 4 od przyszłego tygodnia bo widzę, że to sprawnie idzie, tylko większość musiała by potwierdzić. może, ze względu na długi weekend dodać jeszcze jedną kolejkę ? co o tym myślicie?

Co do osób, które się nie odzywają to poczekamy do końca tygodnia. Jeśli nie uda się rozegrać meczy to w rezerwie mam 2 osoby i wówczas najwyżej wskoczą do terminarza i rozegrają te 3 kolejki zaległe.

tyle z mojej strony ;)

Phantom_Greg:
myslę, że z tą dodatkową 4 kolejką w tym tygodniu to dobry pomysł, bo jest wyjątkowo dużo wolnego czasu i uda sie rozegrac. Jednak, zeby to było sensowne to trzeba by ją dodać już dziś i poinformowac wszystkich o dadatku. Jestem równiez za 4 kolejkami w przyszłym tygodniu. Przynajmiej testowo. Przy dobrym tempie uda sie ukonczyc tą lige w 3 tygodnie i juz w grudniu była by oficjalna

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej