Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Konsole
Nieoficjalna liga na peslegue.pl [PS3]
TEATRALNE:
Moje jedno zajebiście ważne spostrzeżenie . Wszyscy grają klubami,tylko Greg państwem.Dla mnie to jest śmieszne,albo wszyscy gramy klybami albo państwami a nie mieszać jednego z drugim :|
Boski_1991:
miko (Inter) : boski007 (Man City) Wynik 1:3 Pazzini - Silva, 2x Tevez
koval__:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMoje jedno zajebiście ważne spostrzeżenie . Wszyscy grają klubami,tylko Greg państwem.Dla mnie to jest śmieszne,albo wszyscy gramy klybami albo państwami a nie mieszać jednego z drugim :|
--- Koniec cytatu ---
Było mówione przy zapisach. Ponieważ rozkręcamy ligę to na sam początek każdy gra tą drużyną jaką chce bez podziału. Greg gra Argentyną bo ma takie prawo ;) a to, że jest na pierwszym miejscu to raczej nie zasługa tej ekipy (obrona Argentyny :P).
Jak skończymy tą inauguracyjną ligę i będą chętni dalej grać to wtedy gramy klubami i prawdopodobnie będzie koszyk x drużun do wylosowania dla każdego (nie będzie powtarzanych też się drużyn). Ale o tym będziemy dyskutować później a póki co rozegrajmy ligę do końca ;)
Może wtedy też nas wspomogą z pesleague.pl zarówno swoim doświadczeniem jak i oficjalną liga :D
TEATRALNE:
7 kolejka
aPoLoGiZeNH - Barcelona 0:1 ryba83 - Manchester City - Dzeko
miko_pes:
dobrze że na razie nie ma drugiej ligi heaheh
a takie pytanie mam, czemu jak włącza mi się pes na tv (samsung 32 cale full hd) to jest rozdzielczość 1280x720 (bodajże)
czemu gra nie jest na 1920x1080 też tak macie? da się to jakoś zmienić? czy gra nie obsługuje full hd?
Nawigacja
[#] Następna strona