Twoja Liga "Pro Evolution Soccer" na pesleague.pl > Dyskusje Ligowe
2on2 pes 2012 !!!!
es_sabbi:
moim zdaniem zmuszać kogoś do grania w parze nie ma sensu, albo ktoś chce grać albo nie :) a że dwóch silnych utworzy parę.... aby ich pokonać jest sposób: ĆWICZYĆ, CWICZYC i jeszcze raz CWICZYC :) znajdzie swoja druga polowke i zgracie sie :)
nie wiem jak to sie dotyczy LagDetectora ale ja np. jak gralem z Deimim to fajnie bylo miec polaczenie glosowe przez skype i wydawac sobie polecenia: "zrobie Ci wrzutke na lewe skrzydlo" itp :) kwestia zgrania :)
duabi12:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmoim zdaniem zmuszać kogoś do grania w parze nie ma sensu, albo ktoś chce grać albo nie :) a że dwóch silnych utworzy parę.... aby ich pokonać jest sposób: ĆWICZYĆ, CWICZYC i jeszcze raz CWICZYC :) znajdzie swoja druga polowke i zgracie sie :)
nie wiem jak to sie dotyczy LagDetectora ale ja np. jak gralem z Deimim to fajnie bylo miec polaczenie glosowe przez skype i wydawac sobie polecenia: "zrobie Ci wrzutke na lewe skrzydlo" itp :) kwestia zgrania :)
--- Koniec cytatu ---
No niema to tamto, kto wytrzyma jak wylosują mu jakiegoś młota co pilki podać nie umie, wiadomo żę to zabawa ale 98% graczy łacznie ze mna tylko sie wku.... i tyle bedzie z waszej ligi 2na2 :) Moim zdaniem powinna być wprowadzona dodatkowa opcjonalna "opcja" wyboru partnera i stworzenia 2 osobowego klanu, jak 2 na 2 to tylko z nim jako "jedność" i tyle, wtedy bedzie każdy sam miał odpowiedzialność za swoja decyzje, nie bedzie pretensji do nikogo i może zrobić sie po jakis czasie kilka naprawde mocnych klanów, może nawet na ogólnoświatowe mistrzostwa pod banderą pesleague.pl :D
GACEK300:
Dubai dla Ciebie osobna liga 2v2 nie będziesz się wku............ ;) a reszta to jakoś przeżyje ;)
hairdrezzzer:
NIe do konca zostalem zrozumiany:) Jasne, ze zmuszanie do grania 2vs2 to glupota. ALe chodzilo mi o cos w tym stylu: na przyklad na IRC'u znajduja sie cztery osoby chetne do grania, zalozmy ja, es_sabbi, Deimian i ktos kto gra rzadko i jest nisko w rankingu, powiedzmy Boro87.
I teraz niby wszyscy chemy zagrac, fur fun.Ale jesli, co oczywiste, es_sabbi dobierze sie w pare z Deimianem, to jak juz pisalem, 5 albo 6 minimum. I fun z gry zaden. Natomiast jesli z naszej czwroki zlozyc dwie losowe pary, gra nabierze rumiencow...
Oczywiscie, w ewentualnej lidze pary powinny byc sztywne i to nie ulega watpliwosci. Lecz do ligi jeszcze dluuuga droga, najpierw trzeba potestowac:)
[-blo-]:
Przemo1994 na boisku gra 11 pilkarzy i kazdy sobie pomaga...
Nawigacja
[#] Następna strona