Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
Konami patch 1.02 do pobrania !
Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMusze tutaj zapytać bo Moderatorzy jak zwykle to bywa dzieci z gimnazjum.
Wolicie wersję 1,00 czy 1,01 proszę o jakieś konkretne argumenty.
--- Koniec cytatu ---
kolego jak robisz bezsensowne tematy zamiast zadawać pytania w odpowiednich tematach to nie miej do nikogo pretensji.
jozin666:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEtopek
1.00 kazdy kolejny patch wiecej szkodzi niz wnosi.
Palacio
Grając z zagranicznymi osobnikami poprzez quickmatch lub różnego rodzaje turnieje czy MLOnline przyznam Ci prawdę gra się do dupy, ale po to jest pesleague.pl by można było grać w spokoju i przy dobrym połączeniu bez lagowania, jeśli czujesz ze coś jest nie tak prosisz o włączenie LD i wtedy masz czarno na białym czy koleś coś
--- Koniec cytatu ---
kombinowywoływowywuje:)-ale suchar
kasperczak:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEOdkąd zainstalowałem patcha , w online przy ustawianiu składów a raczej wczytywaniu swoich ustawień gra się zacina i tracę punkty wczoraj na 12 meczów 3 razy się tak zblokowała gra i nie dało się nic zrobić a nawet tylko reset kompa pozostawał.
--- Koniec cytatu ---
mam tak samo ale z tą różnicą że na dwa mecze dwa razy restart kompa bo nic nie pomagało . kocham grać w pesa ale moja miłość została wystawiona na poważną próbę przez pes 2012 :-)
unkas:
zapewne trzeba poczekać ;D za kolejnym patchem
Lukaszeq:
Dla tych co wywala przy ładowaniu taktyki. Niestety trzeba będzie z tym poczekać na fix:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Dla nie ogarniająćych angielskiego - taktykę na patchu 1.2 trzeba usunąć i zapisać na nowo. Dana taktyka odpowiada tylko danemu zespołowi więc nie można taktyki Chelsea dać do Barcy czy też innego zespołu. Tyle.
Nawigacja
[#] Następna strona