Ten patch 1.02 to jakiś żart. Przed patchem grałem w MLO, miałem obronę max po 69-67 środek i boki po 70. Gram akurat w D3, nie miałem najmniejszych kłopotów z zakwalifikowaniem się do 16 w turniejach, byłem w finale x3, raz wygrałem. Zacząłem kupować dobrych piłkarzy i jeżeli przegrywałem to albo po wyrównanym meczu albo po jakimś śmiesznym błędzie. NO ALE KUR..A MAĆ to co teraz się dzieje to jakieś jaja... Miałem rank cały czas powyżej 500, a jak zmienili ten update mam 420, sprzedałem kilku dobrych graczy żeby kupić lepszą obronę i też gówno pomogło. Dalej to samo, uciekają od piłki jak w 11, spie...lili tą grę.
I to nie jest tak, że bo może mi w ogóle nie idzie. Bo jak gram np. match lobby tu czy quick match to mam rank cały czas 5.40+ i nie schodzę niżej. Barceloną nie czuć prawie w ogóle tych zmian. Ale pograjcie słabszymi drużynami to jakaś porażka. Jakie bramki padają to śmiech na sali.
Dogram do końca 12 ale tylko i jedynie w wyzwania na pesleague. A za rok przesiadam się na fifę. Jak ku..a można z dobrej gry zrobić takie gówno. Nie rozumiem.
Skąd to stwierdzenie ze marudza gracze co nakupowali biegaczy? z tego co ja widze to marudza gracze co graja online od paru lat na tej stronce i graja zespolami srednimi. Oczywiscie kolega mowi o rozgrywce online tak ? a nie czasem offline ktora jest zupelnie inna.
Akurat dopiero po przeczytaniu tego co napisałeś wpadłem na to. To jest kompletną nie prawdą. Moim zdaniem tu się nic nie zmieniło. Sp..lili jedynie grę obrony i to konkretnie. Chodzi mi o słabsze zespoły bo Barcą nie czuć różnicy
A i jeszcze pewnie było ale nie chce mi się czytać strona po stronie. Co mam zrobić z moimi ustawieniami skoro miałem wszystko elegancko a teraz jak chcę załadować to mi się gra zacina? Miałem idealnie ustawione drugi raz mi się tak nie uda
Czy jednak muszę drugi raz próbować lub jest jakiś sposób żeby te ustawienia jednak chodziły ?