Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Konami patch 1.02 do pobrania !

<< < (36/42) > >>

mateuszcwks:
Panowie po rozegraniu kilku meczy,stwierdzam ze bardziej zesrać gry się nie dało, porażka bramkarze, ronaldo , messi cale boisko mogę se przejść sami, w ogóle lipa! najlepiej to bym wrócił do dema ale mało teamow. <foch> na pes 12 ;p

keny02:
wie ktos jak dobrze grac w obronie? w ataku idzie mi zajebiscie i w zdobywaniu goli ale u mnie obrona to maskara pomoze ktos?

Płotek:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEtak po kilkunastu grach stwierdzam jednak ze patch poprawił tego PESA. Marudzą głównie ci co nakupowali biegaczy i teraz im trudno przejsc! błehehe! dobrze wam tak :D nie bedziecie profanować tego sportu już tak bardzo. brankarze tez są lepsi i nie wychodzą tak często bezmyslnie.

--- Koniec cytatu ---

Skąd to stwierdzenie ze marudza gracze co nakupowali biegaczy? z tego co ja widze to marudza gracze co graja online od paru lat na tej stronce i graja zespolami srednimi. Oczywiscie kolega mowi o rozgrywce online tak ? a nie czasem offline ktora jest zupelnie inna.

piotrstce:
REJESTRACJA lub LOGOWANIESkąd to stwierdzenie ze marudza gracze co nakupowali biegaczy? z tego co ja widze to marudza gracze co graja online od paru lat na tej stronce i graja zespolami srednimi. Oczywiscie kolega mowi o rozgrywce online tak ? a nie czasem offline ktora jest zupelnie inna.

--- Koniec cytatu ---
spokojnie pogra z kompem kolejne kilkanaście meczów i znowu zmieni zdanie :)

biereek:
Ten patch 1.02 to jakiś żart. Przed patchem grałem w MLO, miałem obronę max po 69-67 środek i boki po 70. Gram akurat w D3, nie miałem najmniejszych kłopotów z zakwalifikowaniem się do 16 w turniejach, byłem w finale x3, raz wygrałem. Zacząłem kupować dobrych piłkarzy i jeżeli przegrywałem to albo po wyrównanym meczu albo po jakimś śmiesznym błędzie. NO ALE KUR..A MAĆ to co teraz się dzieje to jakieś jaja... Miałem rank cały czas powyżej 500, a jak zmienili ten update mam 420, sprzedałem kilku dobrych graczy żeby kupić lepszą obronę i też gówno pomogło. Dalej to samo, uciekają od piłki jak w 11, spie...lili tą grę.

I to nie jest tak, że bo może mi w ogóle nie idzie. Bo jak gram np. match lobby tu czy quick match to mam rank cały czas 5.40+ i nie schodzę niżej. Barceloną nie czuć prawie w ogóle tych zmian. Ale pograjcie słabszymi drużynami to jakaś porażka. Jakie bramki padają to śmiech na sali.

Dogram do końca 12 ale tylko i jedynie w wyzwania na pesleague. A za rok przesiadam się na fifę. Jak ku..a można z dobrej gry zrobić takie gówno. Nie rozumiem.

REJESTRACJA lub LOGOWANIESkąd to stwierdzenie ze marudza gracze co nakupowali biegaczy? z tego co ja widze to marudza gracze co graja online od paru lat na tej stronce i graja zespolami srednimi. Oczywiscie kolega mowi o rozgrywce online tak ? a nie czasem offline ktora jest zupelnie inna.

--- Koniec cytatu ---

Akurat dopiero po przeczytaniu tego co napisałeś wpadłem na to. To jest kompletną nie prawdą. Moim zdaniem tu się nic nie zmieniło. Sp..lili jedynie grę obrony i to konkretnie. Chodzi mi o słabsze zespoły bo Barcą nie czuć różnicy

A i jeszcze pewnie było ale nie chce mi się czytać strona po stronie. Co mam zrobić z moimi ustawieniami skoro miałem wszystko elegancko a teraz jak chcę załadować to mi się gra zacina? Miałem idealnie ustawione drugi raz mi się tak nie uda :D Czy jednak muszę drugi raz próbować lub jest jakiś sposób żeby te ustawienia jednak chodziły ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej