Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Konami patch 1.02 do pobrania !

<< < (6/42) > >>

dawidekk:
REJESTRACJA lub LOGOWANIELudzie... od zawsze nowy patch nie był kompatybilny z kitserwerem. Musicie usunąć plik Edit z Moich dokumentów->Koname->Save (pamiętajcie że to może zepsuć Wam ML, Bal itd.) oraz najlepiej usunąć kitserwer z folderu z grą. Uruchamiacie ze zwykłej aplikacji a nie pesedit. Jeśli Wam się nie chce odpalić to znaczy że nie macie oryginału i musicie czekać na witaminkę :)

--- Koniec cytatu ---

To co trzeba zrobić żeby ten Konami patch 1.02 chodził z PesEdit ??

Lukaszeq:
Przecież jak byś się wczytał w moją wiadomość to byś wiedział. Po pierwszy crack, po drugie musisz czekać na wydanie nowego patcha z nowym kitserwerem.

dawidekk:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPrzecież jak byś się wczytał w moją wiadomość to byś wiedział. Po pierwszy crack, po drugie musisz czekać na wydanie nowego patcha z nowym kitserwerem.

--- Koniec cytatu ---

Właśnie to jest tak wszystko skomplikowane że nic nie wiem.
Czyli mam właczyć pierwszego cracka tam gdzie jest normalny pes bez dodatków i  tam tan patch działa?

Rafeal:
Wielkie dzięki Czarny Bracie Newsmanie, niech Bóg wynagrodzi ci to w licznym kremowym potomstwie :P

To tak w języku Dzieci 21 wieku :P

---

Ale macie problemy... kur... szkoda oczu na ten syf... masz pirata, musisz czekać. Masz patcha masz przesrane, idź się pociąć... ? :)

dawidekk:
Nie wiem co to za poprawa
Jak grałem z komputerem 2 wolne i 2 bramki lol

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej