Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

Konami patch 1.02 do pobrania !

<< < (15/42) > >>

topek:
A mam pytanie bo mialbyc niby naprawiony bląd "przycinek" gry, zauwazyl to ktos ???

Płotek:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA mam pytanie bo mialbyc niby naprawiony bląd "przycinek" gry, zauwazyl to ktos ???

--- Koniec cytatu ---

Tak przycinki zastąpione Bullet time'em

Lukaszeq:
Nie przesadzajcie, ja tam specjalnego spowolnienia nie odnotowałem. Bramkarze bronią ciut lepiej ale o wiele za słabo zostali poprawieni, chociaż czasem wyjmują niewiarygodne piłki. Wiadomo nie będą bronić wszystkiego :)

haker1983:
Po wczorajszych wyzwaniach oraz meczach eliminacyjnych dostrzegłem polepszenie defensu oraz obrony bramkarza. W lidze gram JUVE i powiem, że Buffon wreszcie broni tak jak ma :). A nie wiem o co chodzi z tym spowolnieniem gry, nic takiego nie zauwazyłem, dodam ze gram tylko online z zywym zawodnikiem. Z komputerem szkoda mi tracic czasu.

Dla mnie ten patch 1.02 na  +.

Pozdrawiam.

longfly:
po tym co czytam to chyba nawet nie wgrywam tego strzaly balonowe gra wolna  to ja dziekuje zostane na czystej wgram peesedita ale starego kraka i tyle . Liczylem na poprawiony uklad statystyk ale żolci jak zwykle zrobili duzo widac by  narobic szumu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej