Czy kitserver sam muszę pobrać?
Tak. Poszukaj kitserver 6.6.0 albo 6.6.5.3 wszystko jedno jaki.
Drodzy koledzy, na forum jestem od niedawna, ogromne wrażenie zrobiły na mnie screeny Patcha PES 6.5 v 5. Mam problem z pobraniem plików. Mógłby ktoś wrzucić raz jeszcze link do torrentu tego Patcha? Z góry dziękuję! Już nie mogę się doczekać!
Dzięki za odpowiedź. Jednak z problemem który Ty masz, niestety Ci nie pomogę. Sprawdź czy Twój antywirus się przypadkiem nie czepia nagle o crack'a czy coś. Yo!EDYTA: Czym różnią się te dwa ks'y które podałeś, bo nie wiem który lepszy
Pytanie. Czy jest możliwość polepszenia grafiki w tej grze? Wszystko mam niby na full, ale dalej nie mogę dojrzeć nazwisk na koszulkach
Witam. Ja mam inny problem. Wczoraj zainstalowałem patcha i wszystko ładnie śmigało ale gdy dziś chciałem włączyć grę wyskoczył błąd : " AFS File Not Found " . Jeszcze dodam że w kitserverze w setup. nie ma wybranej gry czyli PESa i nie mogę wybrać.. Wie ktoś co się dzieje?dodam , że plik e_sound i f_sound razem z e_text i f_text nie ściągałem z patcha.. został od czystej wersji pesaoto screen mojego folderu .dat . O ile wiem trzeba 5 pików AFS a ja mam 4..POMÓŻCIE
potrzeba 4 pliki afs. Ciężko wytłumaczyć, moim zdaniem powinieneś zostawić pliki 0_text, 0_sound, p_text, p_sound a w reszcie zmienić nazwy na np.: "f_text2 " Po prostu masz kilka wersji językowych a we wpisie rejestru jedną konkretną i pes "głupieje" , takie jest moje zdanie, kombinuj...
Windows Registry Editor Version 5.00[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KONAMIPES6][HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KONAMIPES6\PES6]"installdir"="C:\\Pro Evolution Soccer 6\""lang_p"=dword:00000001"installfrom"="G:""code"="J52FCN5H7366CPXNYHU7"[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KONAMIPES6\PES6\1.0]
T-Macpost Wczoraj, 16:29Patchmakerjak dobrze pojdzie to udostepnimy nowa wersje na poczatku przyszlego tygodnia
wejdź w kitserver i lodcfg i tam weź wszystko "very high detal models" następnie save i będziesz mieć full detale.
mam pytanie patch ogólnie zajebisty wszystko działa tylko jest jeden problem. Mianowicie mam na pół łyse głowy nawet jak w kit server ustawie sobie 1 opcje na very high a reszte na high to problem dalej jest. Możecie podsunąć jakieś pomysly jak to zwalczyć bo nie uśmiecha mi sie grając na to patrzeć bo jednak to przeszkadza.